Ümit Özdağ’ın Maçka Parkı’nda Hata Oranının Arttığını Söyleyerek Emniyet Müdürüne Seslendiği Görüntü Reaksiyon Çekti

RAM

New member
Zafer Partisi kurucusu ve başkanı Ümit Özdağ, telaffuzlarıyla kimi birtakım vatandaşların yansısını çekmeye devam ediyor. Bu sefer Maçka Parkı’ndan emniyet müdürüne seslendiği anları toplumsal medyada paylaşan Özdağ, parkta işlenen cürüm oranının arttığını söylemiş olduği anlarla reaksiyonların odağında.

Mülteci siyasetiyle siyaset meydanına süratli bir giriş yapan Zafer Partisi kurucusu ve önderi Ümit Özdağ, sık sık ani çıkışları ve telaffuzlarıyla gündem oluyor.

Geçtiğimiz gün resmî Twitter hesabında paylaştığı görüntüyle emniyet müdürüne seslenen Özdağ ‘Maçka Parkı’ndayım. Kentin ortasında adeta bir cennet lakin göründüğü üzere değilmiş ne yazık ki… Bilhassa Seyahat Olayları’ndan daha sonra parkta fuhuş, uyuşturucu’ yaralama ve cinayet hatalarında artış olduğunu, buranın Teksas’a döndüğünü söylüyorlar’ dedi.

“‘Polise haber vermiyor musunuz?’ diye sordum. ‘Arıyoruz, haber veriyoruz lakin polis de bir şey yapamıyor. Buradaki bekçiler de silahsız.’ yanıtını aldım. Ben de buradan İstanbul Emniyeti’ne sesleniyorum. Maçka Parkı inançlı bit yer değilmiş, herbiçimde ilgilenirsiniz’ diyerek görüntüyü sonlandırdı.

O anları buradan izleyebilirsiniz
👇

Videonun akabinde Ümit Özdağ, toplumsal medyada reaksiyon gördü.

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın…

twitter.com