TRANSFER HABERLERİ – Dünya Mohamed Salah’ı konuşuyor! Liverpool’da kalacak mı?

RAM

New member
İngiltere Premier Lig gruplarından Liverpool’da forma giyen Mohamed Salah, transfer periyodunda ismi en epeyce anılan oyunculardan birisiydi.

Salah, ekipteki geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Liverpool ile mukavelesi 2023 yılında sına erecek olan ve kulüple şu ana kadar kontrat görüşmelerinde bir muahedeye varamayan Mohamed Salah flaş tabirler kullandı.

İngiltere Premier Lig gruplarından Liverpool’da forma giyen Mohamed Salah, transfer periyodunda ismi en epeyce anılan oyunculardan birisiydi.

Salah, gruptaki geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Liverpool ile mukavelesi 2023 yılında sına erecek olan ve kulüple şu ana kadar kontrat görüşmelerinde bir mutabakata varamayan Mohamed Salah flaş tabirler kullandı.

Salah, ekibinin Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real Madrid ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Şu anda mukavele görüşmelerini düşünmediğini belirten Mısırlı yıldız, “Aklımda şu anda mukaveleye odaklanmıyorum. Ben hiç bencil olmak istemiyorum.”

“Hatta bunu iki-bir ay evvel söylemiştim. Artık ekiple ilgili, bizim için sahiden kıymetli bir hafta diyebilirim.”

Salah, ekibinin Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real Madrid ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Şu anda mukavele görüşmelerini düşünmediğini belirten Mısırlı yıldız, “Aklımda şu anda kontrata odaklanmıyorum. Ben hiç bencil olmak istemiyorum.”

“Hatta bunu iki-bir ay evvel söylemiştim. Artık ekiple ilgili, bizim için nitekim kıymetli bir hafta diyebilirim.”

“Sadece kadroya odaklandım. Şampiyonlar Ligi’ni yine kazanmak istiyorum.”

“Ben yalnızca ekibe odaklandım; Artık mukavele hakkında konuşmak istemiyorum. Uzun vaktimiz var…”

“Gelecek dönem kesin olarak Liverpool’da kalacağım. daha sonrasındasına bakacağız.” kelamlarını lisana getirdi.

“Sadece kadroya odaklandım. Şampiyonlar Ligi’ni yeniden kazanmak istiyorum.”

“Ben yalnızca ekibe odaklandım; Artık kontrat hakkında konuşmak istemiyorum. Uzun vaktimiz var…”

“Gelecek dönem kesin olarak Liverpool’da kalacağım. daha sonrasındasına bakacağız.” kelamlarını lisana getirdi.

“GEÇEN SEFER OLANLARDAN daha sonra ÇOK MOTİVEYİM”

Salah, Real Madrid maçı ile ilgili ise “Çok motiveyim. Geçen sefer Madrid’de olanlardan daha sonra ve Pazar günü Premier Lig’de olanlardan daha sonra, herkes Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için motive oldu”

“Çünkü bu kupa, bizim için inanılmaz bir kupa.”

“Buraya geldiğimden beri her dönem bunun için savaşıyoruz, sanırım herkes bunun için heyecanlı.” dedi.

“GEÇEN SEFER OLANLARDAN daha sonra ÇOK MOTİVEYİM”

Salah, Real Madrid maçı ile ilgili ise “Çok motiveyim. Geçen sefer Madrid’de olanlardan daha sonra ve Pazar günü Premier Lig’de olanlardan daha sonra, herkes Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için motive oldu”

“Çünkü bu kupa, bizim için inanılmaz bir kupa.”

“Buraya geldiğimden beri her dönem bunun için savaşıyoruz, sanırım herkes bunun için heyecanlı.” dedi.

29 yaşındaki oyuncunun bedeli 100 milyon Euro.

Yıldız ismin piyasa pahası 2018-19 senelerında 150 milyon Euro’yu bulmuştu.

Avrupa’dan biroldukça kulübün Mohamed Salah’ı yakından takip ettiği biliniyor.

29 yaşındaki oyuncunun pahası 100 milyon Euro.

Yıldız ismin piyasa pahası 2018-19 senelerında 150 milyon Euro’yu bulmuştu.

Avrupa’dan biroldukca kulübün Mohamed Salah’ı yakından takip ettiği biliniyor.

Mısırlı oyuncunun mukavelesi 2023 yazında sona erecek ve yeni kontrat yenilememesi durumunda boşa çıkacak.

Mısırlı oyuncunun mukavelesi 2023 yazında sona erecek ve yeni mukavele yenilememesi durumunda boşa çıkacak.