Tottenham’ın yıldızı Eric Dier’dan Dele Alli sözleri! “Onunla Beşiktaş’ı konuştum ve…”

RAM

New member
Yeni dönemde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, sansasyonel bir transfere imza atarak Dele Alli’yi takımına katmıştı.

Bonservisi İngiliz devi Everton’da bulunan ve geçtiğimiz dönemlerde piyasa bedeli 100 milyon Euro’yu bulan yıldız oyuncunun Türkiye’ye gelmesi şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Everton’da takımda düşünülmeyen ve bir daha kendini bulması ismine Beşiktaş’a transfer olan Dele Alli, siyah beyazlılarla çıktığı 2. maçta fileleri havalandırmayı başardı.

Yeni dönemde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, sansasyonel bir transfere imza atarak Dele Alli’yi takımına katmıştı.

Bonservisi İngiliz devi Everton’da bulunan ve geçtiğimiz dönemlerde piyasa kıymeti 100 milyon Euro’yu bulan yıldız oyuncunun Türkiye’ye gelmesi şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Everton’da takımda düşünülmeyen ve bir daha kendini bulması ismine Beşiktaş’a transfer olan Dele Alli, siyah beyazlılarla çıktığı 2. maçta fileleri havalandırmayı başardı.

26 yaşındaki orta saha, Beşiktaş’ın, Ankaragücü ile karşılaştığı maçta grubunun 2. golünü kaydetmişti.

Dele Alli’nin, Beşiktaş macerasıyla ilgili bir yorum da Tottenham’dan eski ekip arkadaşı Eric Dier’dan geldi.

Başarılı savunma oyuncusu, Dele Alli’nin Beşiktaş’a transferi daha sonrası kendisiyle konuştuğunu deklare etti.

26 yaşındaki orta saha, Beşiktaş’ın, Ankaragücü ile karşılaştığı maçta kadrosunun 2. golünü kaydetmişti.

Dele Alli’nin, Beşiktaş macerasıyla ilgili bir yorum da Tottenham’dan eski ekip arkadaşı Eric Dier’dan geldi.

Başarılı savunma oyuncusu, Dele Alli’nin Beşiktaş’a transferi daha sonrası kendisiyle konuştuğunu deklare etti.

Dier, Dele Alli ile yaptığı görüşmenin bilgilerinı şu sözlerle anlattı:

“Onunla birinci maçından (Sivasspor) daha sonra konuştum.”

“Bence yeni bir yerde, yeni bir meydan okumaya sahip olmaktan keyifli.”

Dier, Dele Alli ile yaptığı görüşmenin bilgilerinı şu sözlerle anlattı:

“Onunla birinci maçından (Sivasspor) daha sonra konuştum.”

“Bence yeni bir yerde, yeni bir meydan okumaya sahip olmaktan keyifli.”

“Hayat açısından da yeni bir tecrübenin onu heyecanlandırdığını düşünüyorum”

“Ondan duyduğum tek şey olumlu sözlerdi”

“Dele Alli daha genç bir oyuncu, çabucak hemen 26 yaşında.”

“Hayat açısından da yeni bir tecrübenin onu heyecanlandırdığını düşünüyorum”

“Ondan duyduğum tek şey olumlu sözlerdi”

“Dele Alli daha genç bir oyuncu, çabucak hemen 26 yaşında.”

“Sanırım hepimiz futbolda her şeyin herkes için her an epey süratli değişebileceğini biliyoruz.”

“Bu yüzden her şey mümkün.”

“Bu yalnızca bireyler olarak bize bağlı.”

“Sanırım hepimiz futbolda her şeyin herkes için her an fazlaca süratli değişebileceğini biliyoruz.”

“Bu yüzden her şey mümkün.”

“Bu yalnızca bireyler olarak bize bağlı.”