Sergen Yalçın sürprizi! Yeni adresi belirli oldu

RAM

New member
Avrupa Uluslar Ligi’nde Lüksemburg ile birliktee kalan, Faroe Adaları’na 2-0 yenilen Türkiye A Ulusal Kadrosu’nda çanlar Stefan Kuntz için çalıyor.

Başarısız sonuçlar ve oynanan futboldan rahatsız olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Dünya kupası içinde teknik yönetici değişimine gideceği belirtiliyor.

TFF, makus sonuçların akabinde Kuntz’un aldığı ferdi kararlar niçiniyle, Alman çalıştırıcı ile yolları ayırma sonucu aldı.

Avrupa Uluslar Ligi’nde Lüksemburg ile birliktee kalan, Faroe Adaları’na 2-0 yenilen Türkiye A Ulusal Ekibi’nde çanlar Stefan Kuntz için çalıyor.

Başarısız sonuçlar ve oynanan futboldan rahatsız olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Dünya kupası içinde teknik yönetici değişimine gideceği belirtiliyor.

TFF, makûs sonuçların akabinde Kuntz’un aldığı kişisel kararlar niçiniyle, Alman çalıştırıcı ile yolları ayırma sonucu aldı.

Kuntz’un bilhassa kimseye müracaattan Hakan Çalhanoğlu’nu kaptan yapması bardağı taşıran son damla oldu.

İddiaya nazaran Inter’de forma giyen Çalhanoğlu, Kuntz’un takım belirleme dahil aldığı bütün kararlara karışıyor.

Bunun futbolcular içinde derin bir rahatsızlığa niye olduğu belirtiliyor.

Kuntz’un bilhassa kimseye istişareden Hakan Çalhanoğlu’nu kaptan yapması bardağı taşıran son damla oldu.

İddiaya göre Inter’de forma giyen Çalhanoğlu, Kuntz’un takım belirleme dahil aldığı bütün kararlara karışıyor.

Bunun futbolcular içinde derin bir rahatsızlığa niye olduğu belirtiliyor.

TFF’nin ulusal kadrodan sorumlu yetkilileri bir müddetdir değişiklik konusunu düşünüyor, hatta Şenol Güneş’le görüşüyordu; lakin tecrübeli teknik adam Beşiktaş’la anlaştı.

STEFAN KUNTZ YERİNE SERGEN YALÇIN

Ajansspor’un haberine bakılırsa; federasyon yetkilileri kasım ayında sonunda Sergen Yalçın’ı bakılırsave getirmeyi planlıyor; bu çerçevede görüşmeler devam ediyor.

Sergen Yalçın’ın takımında yer alan Murat Şahin, bir süre evvel Radyospor’a konuk olmuş ve “Ekip olarak ulusal grubun başına mı geçiyorsunuz?” sorusuna, “Şimdilik buna karşılık vermeyeyim” halinde cevap vermişti.

TFF’nin ulusal ekipten sorumlu yetkilileri bir müddetdir değişiklik konusunu düşünüyor, hatta Şenol Güneş’le görüşüyordu; lakin tecrübeli teknik adam Beşiktaş’la anlaştı.

STEFAN KUNTZ YERİNE SERGEN YALÇIN

Ajansspor’un haberine göre; federasyon yetkilileri kasım ayında sonunda Sergen Yalçın’ı misyona getirmeyi planlıyor; bu çerçevede görüşmeler devam ediyor.

Sergen Yalçın’ın takımında yer alan Murat Şahin, bir süre evvel Radyospor’a konuk olmuş ve “Ekip olarak ulusal grubun başına mı geçiyorsunuz?” sorusuna, “Şimdilik buna yanıt vermeyeyim” halinde karşılık vermişti.

Sergen Yalçın katıldığı bir televizyon programında Ulusal Kadro’dan çabucak hemen davet almadığını açıklamıştı. Yalçın şu biçimde konuşmuştu:

“Ayrıldıktan daha sonra 4-5 tane teklif geldi bana. La Liga’dan falan değil, Katar falan oradan 1-2 teklif geldi.

Türkiye’den de 1-2 teklif geldi. 3 büyük gruptan teklif gelmedi.

Sergen Yalçın katıldığı bir televizyon programında Ulusal Kadro’dan çabucak hemen davet almadığını açıklamıştı. Yalçın şöyleki konuşmuştu:

“Ayrıldıktan daha sonra 4-5 tane teklif geldi bana. La Liga’dan falan değil, Katar falan oradan 1-2 teklif geldi.

Türkiye’den de 1-2 teklif geldi. 3 büyük gruptan teklif gelmedi.

Ayrıldıktan daha sonra 7-8 ay anca kendimi toparladım. Ulusal Kadro’dan rastgele bir teklif almadım. hiç bir görüşme yapmadım.

Oranın bir teknik yöneticisi var. Oraya da bir teknik yönetici alınmış, orada çalışan bir teknik yönetici var.

Bunların olması fazlaca sağlıklı işler değil. Orası yürüyen bir yer. Onların da emeğine haksızlık etmeyelim.”

Ayrıldıktan daha sonra 7-8 ay anca kendimi toparladım. Ulusal Grup’tan rastgele bir teklif almadım. hiç bir görüşme yapmadım.

Oranın bir teknik yöneticisi var. Oraya da bir teknik yönetici alınmış, orada çalışan bir teknik yönetici var.

Bunların olması epey sağlıklı işler değil. Orası yürüyen bir yer. Onların da emeğine haksızlık etmeyelim.”