Mine Kocadağ olayı nedir, cesedi bulundu mu? Mithat Kocadağ aylar daha sonra itiraf etti

RAM

New member
Gözler Mahallesi’nde yaşayan Mine Kocadağ, geçen yıl 18 Ağustos’ta akşam saatlerinde kayboldu. Bir otelde garson olarak çalışan eşi Mithat Kocadağ (31), polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Polisin yaptığı aramaya karşın Mine Kocadağ bulunamadı. Kocadağ’ın ağabeyi Tayfun Koç, polise verdiği sözünde, kardeşini eşinin öldürmüş olabileceğinden şüphelendiğini söylemiş oldu. Mithat Kocadağ ise sözünde eşinin nerede olduğunu bilmediğini savundu. O devir yapılan aramalardan sonuç alınamadı.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF EDİP, CESEDİNİ GÖMDÜĞÜ YERİ GÖSTERDİ

Soruşturmayı derinleştiren cinayet ofis gruplar, çelişkili sözler veren Mithat Kocadağ’ın, çalıştığı otelden alınan güvenlik kamera manzaralarında el otomobiliyle çuval taşıdığı imajlara ulaştı. Polis takımları otelin gerisinde ve bahçesinde geçen hafta Mine Kocadağ’ı arama çalışmaları başlattı. İş makineleriyle yapılan hafriyat çalışmalarında Mine Kocadağ’a ilişkin bir ize rastlanmadı. Bugün bir televizyon kanalına katılan Mithat Kocadağ, canlı yayında eşi Mine Kocadağ’ı öldürdüğünü itiraf edip, cesedini gömdüğü yeri gösterdi.

ÇUVAL İÇERİSİNDE BULUNDU

Kocadağ’ın tanımı ile daha evvel çalıştığı otelin bahçesinde yapılan hafriyat çalışmasında Mine Kocadağ’ın cesedi çuval ortasında cesedi bulundu. Cesedin bulunduğu yerde geçen hafta iki kadavra arama köpeğiyle arama yapılmış lakin bulanamamıştı. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme gruplarının çalışması daha sonrası çuval ortasından çıkartılan Mine Kocadağ’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi İsimli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

‘MUTFAKTA TARTIŞTIKTAN daha sonra İTTİRİNCE BAŞINI YERE VURUP ÖLDÜ’

Mithat Kocadağ’ın eşini gömdükten daha sonra otelden istifa ederek ayrıldığı belirlendi. İstanbul’da polis tarafınca gözaltına alınan Mithat Kocadağ’ın tabirinde, “Olay gecesi saat 03.00’de mutfakta tartıştıktan daha sonra ittirince yere düştü. Başını vurdu ve öldü. Saat 05.00’e kadar yaklaşık 2 saat boyunca kanlar ortasında yerde kaldı.

Mutfaktaki yerden kaldıramadım. Mine’nin yüzünü havluyla sildim. Mutfaktan, banyoya götürdüm daha sonra yatak odasındaki bazanın altına sakladım cesedi. Sabah saatlerinde duş aldım ve işe gittim. Ceset bazanın altında 2 gün boyunca kaldı. Cesedi bazanın altından çıkardım çarşafa sardıktan daha sonra çuvala koydum, o biçimde taşıdım.

Kardeşimin arabasının bagajına koydum. Cesedi en evvel köye götürmek istedim lakin sonrasındasında çalıştığım yere götürdüm. Saat 06.00’da otelin yakınına gömdüm. Cesedi el otomobiliyle taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım” dedi. Polis grupları tarafınca Denizli’ye getirilecek olan Mithat Kocadağ, emniyetteki süreçlerin akabinde adliyeye sevk edilecek.