MHP’ye Yakın Cürüm Örgütü Başkanından BİM Yöneticisine Mevt Tehdidi

semaver

Global Mod
Global Mod
MHP başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘kahramanımız‘ dediği, kabahat örgütü liderliğinden karar giymiş Kürşat Yılmaz, BİM’in İcra Konseyi Üyesi Galip Aykaç’ı tehdit etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek seyreden besin fiyatları niçiniyle market zincirlerini maksat almasının akabinde MHP önderi Bahçeli de sürece dahil olmuş ve FETÖ irtibatlarının araştırılmasını istemişti.

BİM yöneticisi Galip Aykaç ise amaç gösterilmeleri daha sonrası, “Biz bu ülkenin temel taşlarıyız, bu temel taşları yerinden oynatmaya da bunların güçleri yetmez. Bir tane dikili ağacı olmayan beşerler sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan daha sonra sizin tonunuzda karşılık vereceğim bilesiniz” demişti.

MHP’ye yakın hata örgütü önderi Kürşat Yılmaz da bu kelamların akabinde sürece dahil oldu: “Tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur.”

Suç örgütü liderliğinden karar giyen MHP’ye yakın isimlerden Kürşat Yılmaz’ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu biçimde:

‘BİM İcra Şurası Üyesi Galip Aykaç denen şahıs önderimizin açıklamalarını üstüne alıp çıkmış haddini aşan bir üslup, tutum ve biçimde açıklamalar yapmıştır.’

‘Seni ve senin üzere sıyırtmaları uyarıyorum; vatandaşı güç durumda bırakacaksınız, önderler uyarınca da çıkıp kabadayılık yaparcasına açıklama yapacaksınız öylemi.’

‘Kime kimlere hangi güce güveniyorsanız bütün güvendiğiniz güçlerle bir arada hepinize diyorum tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur.’

İşte o paylaşımlar
⬇