Liverpool Menajeri Jürgen Klopp ve Manchester City Menajeri Pep Guardiola içinde dev atışma!

RAM

New member
İngiltere Premier Lig’in devleri Manchester City ve Liverpool içinde yaşanan son senelerdaki rekabet, iki başarılı antrenöre de yansıdı.

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp ve Manchester City Menajeri Pep Guardiola kelamlı olarak atıştı.

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Newcastle’ı 5-0 mağlup ettikleri maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig’in devleri Manchester City ve Liverpool içinde yaşanan son senelerdaki rekabet, iki başarılı antrenöre de yansıdı.

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp ve Manchester City Menajeri Pep Guardiola kelamlı olarak atıştı.

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Newcastle’ı 5-0 mağlup ettikleri maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Ülkede medya dahil her insanın Liverpool’u desteklediğini öne süren İspanyol teknik adam, “Bundan bir hafta evvel kimse bize inanmıyordu. Bu ülkede medya dahil herkes Liverpool’u destekliyor.” dedi.

Bu açıklamalara Klopp’tan ise yanıt gecikmedi.

Alman menajer, “Liverpool’da yaşıyorum, burada birfazlaca insan bizim kazanmamızı istiyor tahminen lakin burada bile lakin yüzde 50’si bizi destekliyordur.” dedi.

Ülkede medya dahil her insanın Liverpool’u desteklediğini öne süren İspanyol teknik adam, “Bundan bir hafta evvel kimse bize inanmıyordu. Bu ülkede medya dahil herkes Liverpool’u destekliyor.” dedi.

Bu açıklamalara Klopp’tan ise karşılık gecikmedi.

Alman menajer, “Liverpool’da yaşıyorum, burada birfazlaca insan bizim kazanmamızı istiyor tahminen lakin burada bile fakat yüzde 50’si bizi destekliyordur.” dedi.

Teknik yöneticilerin kimi maçlardan etkilendiklerini söyleyen başarılı antrenör, “Biz antrenörler kimi maçlardan daha sonra fazlaca etkileniyoruz. Pep’in için bulunduğu durumu bilmiyorum”

“Şampiyonlar Ligi’nden elendiler ve bu hakikaten onlar için güç bir durum” formunda konuştu.

Pep Guardiola’nın “Herkes Liverpool’u destekliyor” kelamlarına tecrübeli çalıştırıcı, “Bütün ülke bizi destekliyor mu bilmiyorum. Diğer bir ile gittiğimizde ben bu biçimde hissetmiyorum lakin tahminen de o benden daha fazlasını biliyordur.” tabirlerini kullandı.

Teknik yöneticilerin kimi maçlardan etkilendiklerini söyleyen başarılı antrenör, “Biz antrenörler birtakım maçlardan daha sonra hayli etkileniyoruz. Pep’in için bulunduğu durumu bilmiyorum”

“Şampiyonlar Ligi’nden elendiler ve bu sahiden onlar için güç bir durum” halinde konuştu.

Pep Guardiola’nın “Herkes Liverpool’u destekliyor” kelamlarına tecrübeli çalıştırıcı, “Bütün ülke bizi destekliyor mu bilmiyorum. Diğer bir ile gittiğimizde ben bu biçimde hissetmiyorum lakin tahminen de o benden daha fazlasını biliyordur.” sözlerini kullandı.

Öte yandan Liverpool’un ligde yalnızca bir şampiyonluğu olduğuna vurgu yapan Pep, “Liverpool’un Avrupa’da büyük muvaffakiyetler kazandığı yanlışsız lakin Premier Lig’de bu durum bu biçimde değil.”

“Kulübün 30 yılda 1 şampiyonluğu var. Şu anda ligde durum ortada, kalan 9 puanı alarak şampiyon olmak istiyoruz. Lakin 6 puan da kâfi olabilir.” tabirlerini kullandı.

Guardiola son olarak, “Her şey önümüzdeki iki maçta belirli olacak. Yazgımız kendi elimizde ve bu bizim için epeyce kıymetli.” diyerek kelamlarını noktaladı.

Öte yandan Liverpool’un ligde yalnızca bir şampiyonluğu olduğuna vurgu yapan Pep, “Liverpool’un Avrupa’da büyük muvaffakiyetler kazandığı gerçek lakin Premier Lig’de bu durum bu biçimde değil.”

“Kulübün 30 yılda 1 şampiyonluğu var. Şu anda ligde durum ortada, kalan 9 puanı alarak şampiyon olmak istiyoruz. Lakin 6 puan da kâfi olabilir.” sözlerini kullandı.

Guardiola son olarak, “Her şey önümüzdeki iki maçta belirli olacak. Bahtımız kendi elimizde ve bu bizim için fazlaca değerli.” diyerek kelamlarını noktaladı.

Premier Lig’de şampiyonluk yarışı ise nefes kesiyor.

Ligde 35 maça çıkan iki kadrodan Manchester City 86 puanla tepede bulunuyor.

Ligde 35 maça çıkan iki ekipten Manchester City 86 puanla dorukta bulunuyor.

Premier Lig’de şampiyonluk yarışı ise nefes kesiyor.

Ligde 35 maça çıkan iki kadrodan Manchester City 86 puanla tepede bulunuyor.

Ligde 35 maça çıkan iki gruptan Manchester City 86 puanla tepede bulunuyor.

Öte yandan Manchester City’nin ligdeki fikstürü; Wolverhampton (D), West Ham (D), Aston Villa.

Liverpool’un fikstürü ise; Aston Villa (D), Southampton (D), Wolverhampton.

Öte yandan Manchester City’nin ligdeki fikstürü; Wolverhampton (D), West Ham (D), Aston Villa.

Liverpool’un fikstürü ise; Aston Villa (D), Southampton (D), Wolverhampton.