İsveçli harika yıldız Zlatan Ibrahimovic’ten emeklilik açıklaması!

RAM

New member
Milan’ın deneyimli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

“SAHADAKİ ADRENALİNİ BULAMAM”

ESPN’e açıklamalarda bulunan İsveçli golcü, “Futbol mesleğimin sonuna hakikat geldiğimi biliyorum, bu durum beni biraz korkutuyor; daha sonraki adımım ne olacak, farklı seçeneklerim olacağını biliyorum, biroldukca şey yapabilirim lakin alanda yaşadığım adrenalini öbür nerede bulabilirim, bilmiyorum.” dedi.

Açıklamalarını sürdüren deneyimli yıldız, “Tabii ki oynamaya devam etmek için fizikî olarak yeterli durumda olmalıyım, zevk almalıyım. Çok fazla acı çekiyorsanız devam etmenin bir manası yok. bu biçimde bir karar alacağınız vakit, dürüst olmalı kendinize şunu söylemelisiniz, “Artık yeter” ve yeni bir başlangıç yapmalısınız. Emekliliğimi düşünseydim alanda grup arkadaşlarıma ve kendime yardım edemezdim. Futbolcular, asker üzere her gün tıpkı programı uyguluyorlar, ben de 25 yıldır bunları yapıyorum. Emekliliğimin yakın olduğunu biliyorum lakin çabucak hemen değil” açıklamasında bulundu.

Milan ile bu dönem toplam 26 maça çıkan 40 yaşındaki Ibrahimvovic, 8 defa fileleri havalandırdı. İsveçli golcünün, İtalyan grubu ile kontratı ise dönem sonunda sona eriyor.