İsmi Beşiktaş’la anılıyordu! Alexandre Lacazette’ten transfer açıklaması

RAM

New member
Arsenal’in dönem sonunda kontratı bitecek olan Fransız golcüsü Alexandre Lacazette birfazlaca kulüple transfer görüşmesinde bulunduğunu deklare etti.

Fransız basınından Canal Plus’a konuşan Lacazette, tekliflere açık olduğunu ve çabucak hemen geleceğine ait net bir karar vermediğini söylemiş oldu.

Lacazette, “Biroldukça kulüple görüşme halindeyim. Tekliflere açığım. Ayrıldığım günden bu yana Lyon ile olan bağlarımı hiç kesmedim. Yılda 1-2 kere sıhhat takımını görmek ismine kulübe uğramaya çalışıyorum zira fazlaca yakınız. Lyon da özgür kalacağımı biliyor. Avrupa’da oynamaya devam etmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynamayalı uzun vakit oldu ki bunu özlüyorum” sözlerini kullandı. ” tabirlerini kullandı.

Arsenal’in dönem sonunda kontratı bitecek olan Fransız golcüsü Alexandre Lacazette biroldukça kulüple transfer görüşmesinde bulunduğunu deklare etti.

Fransız basınından Canal Plus’a konuşan Lacazette, tekliflere açık olduğunu ve çabucak hemen geleceğine ait net bir karar vermediğini söylemiş oldu.

Lacazette, “Biroldukça kulüple görüşme halindeyim. Tekliflere açığım. Ayrıldığım günden bu yana Lyon ile olan bağlarımı hiç kesmedim. Yılda 1-2 sefer sıhhat grubunu görmek ismine kulübe uğramaya çalışıyorum zira epeyce yakınız. Lyon da özgür kalacağımı biliyor. Avrupa’da oynamaya devam etmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynamayalı uzun vakit oldu ki bunu özlüyorum” sözlerini kullandı. ” tabirlerini kullandı.

Lacazette, 2017’de 53 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Olympique Lyon’dan Arsenal’e transfer olmuştu.

Bu dönem içerisinde değerli katkılar veren 30 yaşındaki forvet; çıktığı 31 maçta 6 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Lacazette, 2017’de 53 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Olympique Lyon’dan Arsenal’e transfer olmuştu.

Bu dönem içerisinde kıymetli katkılar veren 30 yaşındaki forvet; çıktığı 31 maçta 6 gol, 8 asistlik performans sergiledi.