Gelin Meskeni Programında Tansiyon Yükseldi: Sonlandığı Yarışmacıya Oy Sandığını Fırlatıp Konutu Terk Etti!

RAM

New member
Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Konutu programında seslerle orantılı olarak tansiyon da yükseldi, olanlar oldu!

Dün yayınlanan kısımda Kübra Gelin’in meskenine konuk olan yarışmacılar, konutu ve ikramları pek beğenmedi. Bilhassa Betül Gelin ve Kübra Gelin içinde yaşanan tartışma her insanın hudutlarını bozdu.

Kübra’nın ‘Ben bir insanın dış görünüşüne bakarak konutunun ne biçimde olduğunu bilirim’ kelamları üzerine Betül’ün ‘örneğin ben de size bakınca boş bir konut ile karşılaşacağımızı iddia etmiştik’ deyince ortalık karıştı!

Kübra’ya ‘Boş insan’ göndermesi yapan Betül, harareti bir daha sonraki güne de taşıdı.

Bugün ise 23 yaşındaki Münevver Gelin’in meskenine konuk oldular. Oylama sırası gelince Kübra’ya 2 puan veren Betül, Münevver’e 3 puan verince ortalık karıştı!

Kübra, Betül’ün haksızlık yaptığını söylemiş, kendi konutunun Münevver’in konutundan daha hoş olduğunu bu yüzden daha yüksek puan alması gerektiğini söylemiş oldu.

İşte tam bu sırada Betül, Kübra ve Münevver içinde büyük bir tartışma çıktı. Yarışmacılar ‘Biz buraya gelin meskeni görmek için geldik’ deyince Kübra ‘Benim konutum asıl yeni gelin eviydi’ dedi.

Bir başka yarışmacı ise ‘5 yıllık bir gelin evi’ deyip Kübra’nın yaşına dikkat çekince Kübra, elindeki oy sandığını yere fırlatıp bağırarak meskeni terk etti!

Kübra’nın sandığı fırlattığı anı buradan izleyebilirsiniz
👇

Tartışmanın tamamını ise buradan izleyebilirsiniz
👇