Fenerbahçe’den Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi’ten olay sözler!

RAM

New member
Fenerbahçe formasıyla gösterdiği başarılı performansın akabinde İtalya Serie A devi Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi, burada beklentileri karşılayamadı. Dönem başında La Liga temsilcisi Mallorca’nın yolunu tutan Muriqi, eski kulübüne ait Corriere dello Sport’a çarpıcı itiraflarda bulundu.

İşte o kelamlar…

“Her şeydilk evvel kadroda Immobile üzere bir yıldız vardı ve bu benim yer bulmamı zorlaştırdı. Sakat olarak geldim, Covid oldum ve Türkiye’den Serie A’ya adapte olmak zordu. İtalya’da düzey epeyce daha yüksek. Fizikî olarak da hazır değildim. Yani birinci yılım benim yanlışımdı. Sarri ile ikinci yılımda olağanüstü hazırlanmama karşın onun oyununa uygun bir oyuncu olmadığımı söylemiş oldu. Şayet büyük kulüpte oynayan kıymetli bir oyuncuysanız mental olarak da kendinizi kanıtlamalısınız. Kupada Atalanya’ya gol attığımda ve daha sonrasında ligde de düzgün oynadığımda birinci 11’de başlamadımi. Kendi yanlışlarım da vardı biliyorum ancak o an kendimi hayli uygun hissediyordum ve oynamayı hak etmiştim.”

“İYİ İDMAN YAPMAMA KARŞIN…”

“Sarri’yle konuşmaya gittim. Bana niye talih vermediğini açıklaması için yanına gittim. “Koç benden mutlu değilsen söyle bana” dedim. Âlâ idman yapmama ve profesyonel olduğumu göstermeme karşın onun oyun çeşidine uygun olmadığımı söylemiş oldu. Ben de teşekkür ettim ve gitmem gerektiğini anladım.”