Çaykur Rizesporlu Anthony van den Hurk’tan flaş Wout Weghorst sözleri! “Şaşalı bir forvet değil”

RAM

New member
Spor Toto 1. Lig gruplarından Çaykur Rizespor’un Hollandalı golcüsü Anthony van den Hurk, Takvim’e hayli özel bir röportaj verdi. Golcü oyuncu; Türkiye’deki günleri, 2022 Katar Dünya Kupası ve Beşiktaş’ta nazaranv yapan vatandaşı Wout Weghorst hakkında çarpıcı tabirlere imza attı.

HURK’UN GOL SIRRI

Öncelikle ekibi Rizespor’un ligdeki gidişatı ve gol maksadı hakkında konuşan 29 yaşındaki futbolcu, “Geldiğim andan itibaren inişli çıkışlı bir müddetç oldu. Hem ben birebir vakitte grup için o denli. Bir şeyleri de düzeltmeye çalışıyoruz. Bence her golcü gol maksadı koyar. Bunu kapalı tutmak istiyorum” diye konuştu.

“BÜLENT KORKMAZ İLE GÜZEL BİR İRTİBATIMIZ VAR”

Teknik yöneticileri Bülent Korkmaz ile güzel bir irtibatları olduğunu beliten Hurk, “Hocamızın beklentilerine adapte olmaya çalışıyorum. Nasıl daha güzel olabilirim? Buna konsantre olmuş durumdayım” dedi.

“YERİMİZ ÜSTÜN LİG”

Hurk, Çaykur Rizespor taraftarlarının Muhteşem Lig’e çıkmalarını beklediklerini bildiğini belirterek, “Ben de birebir şeyi düşünüyorum. Bizim yerimiz Harika Lig. Taraftarlarımızı keyifli etmek istiyoruz. Ancak taraftarlarımız bizi değerlendirecekse dönem sonunu beklemeli” tabirini kullandı.

“KATAR’DA YARI FİNAL HARİKA OLUR”

Hollanda’nın 2022 Katar’daki gayesi için ise golcü oyuncu, “Çok güçlü bir turnuva. Dünyanın en uygun kadroları orada. Kümeden çıkarız. Kupayı kazanırız demek gerçekçi olmaz. Yarı finale yükselmek de mükemmel olur” görüşünü paylaştı.

“WEGHORST ŞAŞALI BİR FORVET DEĞİL”

Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst hakkında da konuşan Hurk, “Weghorst ile Hollanda’da liginde karşılıklı oynadık. Kendisini beğeniyorum. Şaşalı bir forvet değil lakin hayli çalışkan ve golü koklayan bir isim” dedi.

“KÜÇÜKKEN RONALDO, BÜYÜYÜNCE HENRY OLDUM”

İdolünün kim olduğu sorusuna ise golcü oyuncu, “Futbol tutkum çocukluktan beri var. Annem, fenomen Ronaldo’ya benzediğimi düşünerek saçlarımı sıfıra vurdurmuştu (gülüyor). Lakin ben büyüdükten daha sonra Thierry Henry üzere olmayı seçtim” karşılığını vererek kelamlarını tamamladı.