Beşiktaş’tan TFF’ye Josef de Souza çıkarması! Resmi müracaat yapılacak

RAM

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü’nü 3-2’lük skorla mağlup oldu.

Karşılaşmanın sonunda çıkan olaylar geceye damgasını vurdu.

Maçın sonunda mesken sahibi Ankaragücü’nün bir taraftarı alana atlayarak orta saha noktasına kadar koştu ve Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Salih Uçan’a uçan tekme attı.

Spor Toto Harika Lig’in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü’nü 3-2’lük skorla mağlup oldu.

Karşılaşmanın sonunda çıkan olaylar geceye damgasını vurdu.

Maçın sonunda konut sahibi Ankaragücü’nün bir taraftarı alana atlayarak orta saha noktasına kadar koştu ve Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Salih Uçan’a uçan tekme attı.

Tekme daha sonrası ekip arkadaşlarını koruyan siyah-beyazlıların kaptanı Josef de Souza, taraftarı tutarak fırlattı ve olay yerinden uzaklaştırdı.

Maçın sonunda Brezilyalı oyuncuya kırmızı kart çıktı.

Bunun üzerine siyah-beyazlı oyuncular ve teknik heyet kırmızı karta reaksiyon gösterdi.

Tekme daha sonrası grup arkadaşlarını koruyan siyah-beyazlıların kaptanı Josef de Souza, taraftarı tutarak fırlattı ve olay yerinden uzaklaştırdı.

Maçın sonunda Brezilyalı oyuncuya kırmızı kart çıktı.

Bunun üzerine siyah-beyazlı oyuncular ve teknik heyet kırmızı karta reaksiyon gösterdi.

Josef de Souza’nın Ankaragücü maçında kırmızı kart görmesiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş, Josef de Souza’nın kırmızı kartının iptali için TFF’ye resmi müracaatta bulunacak.

Josef de Souza, Cenk Tosun ve Salih Uçan’a saldıran taraftara müdahale ettikten daha sonra soyunma odasında hakem Mete Kalkavan tarafınca kırmızı kart görmüştü.

Josef de Souza’nın Ankaragücü maçında kırmızı kart görmesiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş, Josef de Souza’nın kırmızı kartının iptali için TFF’ye resmi müracaatta bulunacak.

Josef de Souza, Cenk Tosun ve Salih Uçan’a saldıran taraftara müdahale ettikten daha sonra soyunma odasında hakem Mete Kalkavan tarafınca kırmızı kart görmüştü.

Beşiktaş İkinci Lideri Engin Baltacı, maç sonu olaylarla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

“Josef’in kırmızı kartının iptalinin gerektiğini söylüyorum.”

“Israrcı olacağız. Hakeme de saldırabilirdi o saldırgan.”

Beşiktaş İkinci Lideri Engin Baltacı, maç sonu olaylarla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

“Josef’in kırmızı kartının iptalinin gerektiğini söylüyorum.”

“Israrcı olacağız. Hakeme de saldırabilirdi o saldırgan.”

“Josef, hakeme saldırmasın diye tutup kenara khalbukiydı kime kırmızı kart gösterilecekti!”

“bu biçimde saçma karar olur mu! Ankara’da, Türkiye’nin başşehrinde bir seyirci alana girdi, 80 metre koştu, benim bir oyuncuma tekme atmaya teşebbüs etti.”

“Benim başka oyuncum tuttu bir köşeye koydu ve kırmızı kart gördü. Bunun takdirini kamuoyuna sunuyorum.”

“Josef, hakeme saldırmasın diye tutup kenara khalbukiydı kime kırmızı kart gösterilecekti!”

“bu biçimde saçma karar olur mu! Ankara’da, Türkiye’nin başşehrinde bir seyirci alana girdi, 80 metre koştu, benim bir oyuncuma tekme atmaya teşebbüs etti.”

“Benim başka oyuncum tuttu bir köşeye koydu ve kırmızı kart gördü. Bunun takdirini kamuoyuna sunuyorum.”