Beşiktaş’ta Şenol Güneş periyodu | CANLI İZLE

RAM

New member
Beşiktaş’ta yeni teknik yönetici Şenol Güneş oldu. Güneş’in açıklamalarını haberimizden izleyebilirsiniz.

AHMET PARILTI ÇEBİ’DEN ŞENOL GÜNEŞ KELAMLARI:

Bugün, Beşiktaş taraftarının uzun mühletten beri beklediği hocamız Sayın Şenol Güneş’i huzurlarınızda imzaya davet ettik. O da bizimle çalışmayı kabul etti. Valerien Ismael’e de teşekkürlerimi iletiyorum. Gayemiz her vakit şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğu kovalayacağımızı her insanın öğrenmesini istiyorum.

GÜNEŞ’TEN BİRİNCİ KELAMLAR:

Burada olmaktan dolayı epey memnunum. Bana bu talihi veren tüm Beşiktaş idaresine teşekkür ediyorum. Buraya gelmedilk evvel kamuoyunda oldukcaça konuşuldu. Son periyotta gördüğüm sevgi sebebiyle de tüm taraftara teşekkür ediyorum.

Daha evvelki beraberliğimizde hoş şeyler ortaya koyduk. Eksiklerimiz de oldu. Lakin bana verilen sevgi, aramızdaki bağlantıyı gösteriyor. Kaidelerin buraya gelmesini ne kurallar ne de idare istemezdi. Vakit zaman futbol kadrolarında değişiklikler olabiliyor.

bir evvel çalışan tüm teknik heyete, başta Valerien Ismael’e teşekkür ediyorum.

Dün prestijiyle birinci konuşmayı yaptık. daha sonra da akşam konuştuk. Bunları anlatmak zorundayım, zira hakkımızda hayli yazıp çiziliyor. Türk futbol kamuoyuna açık ve net bilgiyi vermek durumundayız. Yoksa bu dalgada biz de boğulup gideriz.

Beşiktaş’ın bugünden itibaren sorumlusu olan kişi olarak, kadroya ve kulübe gelecek telaffuzların karşısında olacağımı bildirmek istiyorum.

Keyif alan, keyif veren bir futbol istiyoruz demiştim lidere vaktinde. Bugün de birebirini söylüyorum. Kısa müddette radikal değişiklik olmadan, eldeki imkanlarla bakılırsavime devam etmek istiyorum.

“CEYHUN ÇIKARI İLE ÇALIŞACAĞIM”
Daha evvel Ceyhun Yararı burada çalışıyordu, onunla devam edeceğim. Teknik heyette de Bayram Bektaş, Gurur Çiçek ve Eren Şafak’la birlikte çalışacağım. Öteki personellerde fazlaca büyük bir değişiklik olmayacak.