Beşiktaşlı Josef’ten Fenerbahçe derbisi kelamları: Büyük hürmet duyuyorum lakin…

RAM

New member
Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak dair beIN Sports’a konuştu.

İşte o kelamlar…

“Beşiktaş’ta 3. yılım. Burada olmaktan epeyce memnunum. Yalnızca saha ortasında değil, saha haricinde da Beşiktaş taraftarına örnek olmak için elimden geleni yapıyorum.”

“Çok olağan bir beşerim. Türkiye’de, futbolcuları epey fazla yüceltebiliyorlar. sıradan ve olağan bir hayat da istiyorum. kimi vakit bir alışveriş merkezinde ya da restorana gidince beşerler beni görür görmez şaşırıyorlar.”

“TÜRK HALKINI SEVİYORUM”
“Türk halkını hakikaten seviyorum, benimsiyorum. Brezilya insanı ile Türk insanı hayli benziyor. “

“Ben hislerini ağır bir yaşayan beşerim. O maçta olanlar, beni fazlaca üzdü. Fakat asıl beni üzen orada aldığım cezaydı. O ceza kabul edilebilir bir ceza değildi. hiç bir futbolcu, benim yaptığımdan hareketten dolayı ceza almamalı.”

“FENERBAHÇE’YE HÜRMET DUYUYORUM FAKAT…”
“Beşiktaş mesleğimdeki 4. Fenerbahçe maçı. Fenerbahçe’ye büyük hürmet duyuyorum lakin şu an Beşiktaş’ın futbolcusuyum. Geçen sene gollerden daha sonra sevindiğim için eleştirdiler lakin ben Beşiktaş’ın futbolcusuyum.”

“Fenerbahçe’den ayrıldıktan daha sonra bir şey söylesem her neyse ancak… Gollerden daha sonra sevinmeyi doğal buluyorum. bir daha maçı kazanmak ve gol atmak için elimden geleni yapacağım.”