BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ – Orkun Kökçü’den Beşiktaş itirafı!

RAM

New member
Eredivisie takımlarından Feyenoord’da oynayan ulusal futbolcu Orkun Kökçü, Roma ile 25 Mayıs’ta oynayacakları UEFA Konferans Ligi Finali öncesinde açıklamalarda bulundu.

Tivibu Spor’a konuşan Orkun’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“hemen çabucak 21 yaşındayım ve şu andaki durumumdan epey daha âlâ olacağım, buna eminim.

Eredivisie takımlarından Feyenoord’da oynayan ulusal futbolcu Orkun Kökçü, Roma ile 25 Mayıs’ta oynayacakları UEFA Konferans Ligi Finali öncesinde açıklamalarda bulundu.

Tivibu Spor’a konuşan Orkun’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“hemen çabucak 21 yaşındayım ve şu andaki durumumdan fazlaca daha güzel olacağım, buna eminim.

U19’a kadar Hollanda’da oynadım lakin ailem de Türkiye’yi seçmemi istedi. Artık Konferans Ligi Finali’ne odaklandım.

Finalden daha sonra transfer bakacağız. o mevzuyu babama ve menajerime bıraktım. Jose Mourinho fazlaca büyük bir hoca, epey kupa kazanmış bir isim. Final maçı kolay olmayacak.”

“BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAK İSTERİM”

Daha evvel toplumsal medya hesabından Beşiktaş formasıyla idman yaparken paylaştığı fotoğrafın hatırlatılması üzerine Orkun Kökçü “Beşiktaşlıyım. Küçüklükten beri taraftarı olduğum kadroda oynamak isterim lakin ilerde ne olur bilemeyiz.

U19’a kadar Hollanda’da oynadım lakin ailem de Türkiye’yi seçmemi istedi. Artık Konferans Ligi Finali’ne odaklandım.

Finalden daha sonra transfer bakacağız. o mevzuyu babama ve menajerime bıraktım. Jose Mourinho epey büyük bir hoca, fazlaca kupa kazanmış bir isim. Final maçı kolay olmayacak.”

“BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAK İSTERİM”

Daha evvel toplumsal medya hesabından Beşiktaş formasıyla idman yaparken paylaştığı fotoğrafın hatırlatılması üzerine Orkun Kökçü “Beşiktaşlıyım. Küçüklükten beri taraftarı olduğum ekipte oynamak isterim lakin ilerde ne olur bilemeyiz.

Beşiktaş’ta oynamak bir daha de hoş bir his ve histir. Onu inşallah gelecekte yaşayabilirim.” açıklamasını yaptı.

ORKUN KÖKÇÜ KİMDİR?

Orkun Kökçü, 29 Aralık 2000’de Hollanda’nın Haarlem kentinde dünyaya geldi.

Milli futbolcu, futbola Olympia Haarlem grubunun altyapısında başladı..

Beşiktaş’ta oynamak bir daha de hoş bir his ve histir. Onu inşallah gelecekte yaşayabilirim.” açıklamasını yaptı.

ORKUN KÖKÇÜ KİMDİR?

Orkun Kökçü, 29 Aralık 2000’de Hollanda’nın Haarlem kentinde dünyaya geldi.

Milli futbolcu, futbola Olympia Haarlem kadrosunun altyapısında başladı..

HFC EDO Haarlem, Stormvogels, Groningen ve Feyenoord altyapılarında da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2018 yılında Feyenoord ile profesyonel mukavele imzaladı.

Son 4 dönemdir Hollanda takımının formasını terleten Orkun, bu dönem çıktığı 49 maçta 9 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

Hollanda Ulusal Kadrosu’nun alt yaş kategorilerinde forma giyen Orkun Kökçü, 2020 yılından bu yana Türkiye Ulusal Ekibi’nde forma giyiyor.

HFC EDO Haarlem, Stormvogels, Groningen ve Feyenoord altyapılarında da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2018 yılında Feyenoord ile profesyonel kontrat imzaladı.

Son 4 dönemdir Hollanda takımının formasını terleten Orkun, bu dönem çıktığı 49 maçta 9 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

Hollanda Ulusal Kadrosu’nun alt yaş kategorilerinde forma giyen Orkun Kökçü, 2020 yılından bu yana Türkiye Ulusal Ekibi’nde forma giyiyor.

Ay-Yıldızlı formayla 14 maça çıkan genç futbolcu, 1 gol kaydetti.

Orkun Kökçü’nün Feyenoord ile olan kontratı 2025 yılına kadar devam ediyor.

21 yaşındaki futbolcunun yeni piyasa bedeli ise 17 milyon Euro.

Ay-Yıldızlı formayla 14 maça çıkan genç futbolcu, 1 gol kaydetti.

Orkun Kökçü’nün Feyenoord ile olan mukavelesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

21 yaşındaki futbolcunun aktüel piyasa bedeli ise 17 milyon Euro.