Beşiktaş transfer haberi: Jovane Cabral Sporting Lizbon ile kontratını uzattı

RAM

New member
Uzun müddet Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Jovane Cabral, geleceğiyle ilgili sonucunı verdi ve Sporting Lizbon ile olan kontratını uzattı. Portekiz grubundan yapılan açıklamada Yeşil Burun Adaları ve Portekiz vatandaşı olan kanat oyuncusunun 2025 yılına kadar kadroda kalacağı söz edildi.

CABRAL’IN BEDELİ 60 MİLYON EURO

Beşiktaş’ın takımına katmak için uğraş verdiği Cabral için Lizbon flaş bir karara daha imza attı ve oyuncusunun özgür kalma bedelini de belirledi. Bu bedelin 60 milyon euro olduğu resmi olarak belirtildi. 2014’ten beri Sporting forması giyen Cabral, kontrat merasiminin akabinde açıklamalar yaptı.

“KENDİMİ BURAYA İLİŞKİN HİSSEDİYORUM”

Cabral, “Burası benim meskenim ve kendimi en uygun hissettiğim yer burası. Sporting’de her vakit güzel bir yaklaşım görüyorum. Yurt dışı tecrübem oldu lakin ben daima buraya dönmek istedim. Bu yüzden de hayli mutluyum” sözünü kullandı.

“LAZIO’DA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM”

Sporting’den kiralık olarak Lazio’ya verilen futbolcu, “Orada geçirdiğim vakit içinderda fazlaca şey öğrendim. kimi vakit diğer teknik adamlar da görmeniz sizin için düzgün olabilir. Büsbütün kadroma odaklandım. Gol atmak, asist yapmak ve kadroma yardım etmek için sabırsızlanıyorum” dedi.