BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ: Frank Lampard itiraf etti! Dele Alli ve Şenol Güneş…

RAM

New member
Beşiktaş’ın, dönem başında Everton’dan takımına kattığı Dele Alli ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

Siyah beyazlılar, yıldız futbolcuyu dönem başında İngiliz grubundan kiralamıştı.

Dele Alli, forma giydiği maçlarda oynadığı futbolla vakit zaman eleştirilmişti.

Beşiktaş’ın, dönem başında Everton’dan takımına kattığı Dele Alli ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

Siyah beyazlılar, yıldız futbolcuyu dönem başında İngiliz takımından kiralamıştı.

Dele Alli, forma giydiği maçlarda oynadığı futbolla vakit zaman eleştirilmişti.

26 yaşındaki orta saha, bu dönem siyah beyazlı formayla 9 maça çıktı.

Dele Alli, 9 müsabakada 1 gol attı.

Dele Alli’nin, Beşiktaş’taki performansıyla ilgili olarak Everton’daki hocası Frank Lampard’dan açıklamalar geldi.

26 yaşındaki orta saha, bu dönem siyah beyazlı formayla 9 maça çıktı.

Dele Alli, 9 müsabakada 1 gol attı.

Dele Alli’nin, Beşiktaş’taki performansıyla ilgili olarak Everton’daki hocası Frank Lampard’dan açıklamalar geldi.

İngiliz basınına konuşan Lampard, “Dele Alli ile birebir görüşmedim” dedi.

Genç çalıştırıcı, “Ancak kiralık futbolculardan sorumlu James Vaughan, Dele Alli ile daima irtibat halinde”

“Ben yalnızca Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş’in, Dele Alli ile ilgili söylemiş olduği kelamları gördüm” ifaelerini kullandı.

İngiliz basınına konuşan Lampard, “Dele Alli ile birebir görüşmedim” dedi.

Genç çalıştırıcı, “Ancak kiralık futbolculardan sorumlu James Vaughan, Dele Alli ile daima irtibat halinde”

“Ben yalnızca Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş’in, Dele Alli ile ilgili söylemiş olduği kelamları gördüm” ifaelerini kullandı.

Şenol Güneş ne söylemişti?

Beşiktaş’ta ikinci devrini yaşayan Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Benim tanıdığım Dele Alli, Tottenham’daki en güzel 3 oyuncudan bir tanesiydi”

“Oradaki performansının yüzde 50’sini burada sergilese yeter”

“Ancak bunu yapamıyorsa ya bizde ya da onda eksiklik vardır”

Şenol Güneş ne söylemişti?

Beşiktaş’ta ikinci periyodunu yaşayan Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Benim tanıdığım Dele Alli, Tottenham’daki en düzgün 3 oyuncudan bir tanesiydi”

“Oradaki performansının yüzde 50’sini burada sergilese yeter”

“Ancak bunu yapamıyorsa ya bizde ya da onda eksiklik vardır”

“Bu mevzuda tahlil üretmeliyiz”

“Dele Alli’ye daha dokunmadım”

“Dokunduğumda kırarsam, onu bilemem” tabirlerini kullanmıştı.

“Bu hususta tahlil üretmeliyiz”

“Dele Alli’ye daha dokunmadım”

“Dokunduğumda kırarsam, onu bilemem” tabirlerini kullanmıştı.