Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş açıklamalarda bulunuyor | CANLI

RAM

New member
Beşiktaş’ta teknik yönetici Şenol Güneş, gerçekleştirilecek idman öncesi açıklamalarda bulunuyor. Deneyimli teknik adamın açıklamalarını haberimizden takip edebilirsiniz…

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ’İN ÖNE ÇIKAN KELAMLARI:

“Her maç değerli, lig uzun bir maraton. Daima hiç bir grup yeterli ya da berbat gitmez. Antep maçında 2 puan kaybettik, bizim için olumsuz bir durumdu. Değerli olan oyun ideolojimiz, bu mevzuda uzaklık aldık.

Adana Demirspor daha sonrası Kasımpaşa maçını da kazanıp seri yapmak istiyoruz. Kadronun genel durumu düzgün. Salih, Oğuzhan ve Ghezzal’ın durumları külfetli. Kerem’in de durumu 3-5 gün sürebilir. Weghorst’u bugün dinlendirdik. Durumuna bakacağız. Ekibi üst çıkarmak için çalışacağız. Elimizdeki oyuncuların bunlara âlâ yanıtlar verdiğini söyleyebilirim. Transfer konusunda yazılıyor, çiziliyor lakin ben hiç bir şey söylemedim.

Masuaku bizim oyuncumuz, tıpkı başka oyuncularımız üzere. Devre ortasına kadar hepsini düzgün değerlendireceğiz. Kimin gideceğine ben, idare ve futbolcu kendisi karar verecek. Bu her oyuncu için geçerli. Oyun anlayışımızı geliştirme konusunda kâfi değiliz fakat aralık aldık diye düşünüyoruz. Önümüzdeki maçlara da galibiyet için çıkacağız.

Bana teknolojik datalara inanmıyorsun dediler… Bu bilgilere kimse karşı çıkmaz fakat futbol bilimle eş kıymet değildir. kimi vakit ofsayttir, goldür, kimi vakit de değildir. Bunlar yoruma açıktır. Fizikî bilgileri epeyce âlâ olan oyuncular, alanda yeterli oynayamayabiliyor. Haklı çıkmak kıymetli değil, ortak paydada buluşmak değerli. Biz birlikte yaşıyoruz. Birbirimizi dövmek mi istiyoruz, yoksa sevgi hürmetle mı bakmak istiyoruz. Menfaat için yok ediyoruz.

Her şeyi her yerde konuşmak yanlışsız değil. kimi vakit mahrem yerlere fazla giriyoruz. Ülkenin de külfeti yani. Kozmik odadan başlayarak… Hakemler odasına, ailenin odasına girerseniz bütün kıymetlerinizi kaybedersiniz. 30 sene önceye gidip birtakım sözlerimi alırsan bugün geçerli. Bizim 30 yıl evvel yaptığımızı, bugün diğerleri yapıyor. Haklı çıkmak kıymetli değil, söylemiş olduklerimizi paylaşıp ortak noktada buluşmak değerli.”