RAM
New member
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, siyah beyazlıların kamp yaptığı tesislerde açıklamalarda bulundu.
Başkan Çebi, TRT Spor’a transfere dair kıymetli tabirler kullandı.
Çebi, “Takımla birlikte olmaya Antalya’ya geldim. Hocamla ve sportif direktörümle yakın olmak istedim.”
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, siyah beyazlıların kamp yaptığı tesislerde açıklamalarda bulundu.
Başkan Çebi, TRT Spor’a transfere dair değerli tabirler kullandı.
Çebi, “Takımla birlikte olmaya Antalya’ya geldim. Hocamla ve sportif direktörümle yakın olmak istedim.”
“İstanbul’da yoğunluk oluyor burada keyifli vakit geçirebiliriz” dedi.
Beşiktaş Lideri, “İyi transferler yaptık, Saiss de bunlardan bir tanesiydi. Kimi şeylerin görülmesi biraz vakit alıyor. Kendisini arayıp tebrik ettim. İnşallah kupayı alan taraflardan biri olur”
“Weghorst da Hollanda’da. Tahminen de Türkiye’de oyuncularının iki adedinin Dünya Kupası’nda devam ettiği tek ekip Beşiktaş”
Beşiktaş Lideri, “İyi transferler yaptık, Saiss de bunlardan bir tanesiydi. Birtakım şeylerin görülmesi biraz vakit alıyor. Kendisini arayıp tebrik ettim. İnşallah kupayı alan taraflardan biri olur”
“Weghorst da Hollanda’da. Tahminen de Türkiye’de oyuncularının iki adedinin Dünya Kupası’nda devam ettiği tek grup Beşiktaş”
“Bu da bizim ne kadar yanlışsız işler yaptığımızı gösteriyor”
“Umarım bunlar alana yansır” sözlerini kullandı.
Çebi transferle ilgili ise “Caner Erkin ile alakalı gündeme gelen bir durum olmadı”
“Bu da bizim ne kadar hakikat işler yaptığımızı gösteriyor”
“Umarım bunlar alana yansır” tabirlerini kullandı.
Çebi transferle ilgili ise “Caner Erkin ile alakalı gündeme gelen bir durum olmadı”
“Hocayla transfer konusunu oturup konuşacağız”
“Bizim işimiz, gereken yerlerde katkı vermek”
“Bu kampın kararında hocanın görüşleri daha manalı ve hakikat olacaktır”
“Bu kampın kararında hocanın görüşleri daha manalı ve gerçek olacaktır”
“Şenol Hoca espri yapmayı fazlaca seviyor.
“Güzel şeyler söylüyor”
“Spordan biraz da keyif almak lazım” halinde konuştu.
“Şenol Hoca espri yapmayı hayli seviyor.
“Güzel şeyler söylüyor”
Başkan Çebi, TRT Spor’a transfere dair kıymetli tabirler kullandı.
Başkan Çebi, TRT Spor’a transfere dair değerli tabirler kullandı.
Beşiktaş Lideri, “İyi transferler yaptık, Saiss de bunlardan bir tanesiydi. Kimi şeylerin görülmesi biraz vakit alıyor. Kendisini arayıp tebrik ettim. İnşallah kupayı alan taraflardan biri olur”
“Weghorst da Hollanda’da. Tahminen de Türkiye’de oyuncularının iki adedinin Dünya Kupası’nda devam ettiği tek ekip Beşiktaş”
Beşiktaş Lideri, “İyi transferler yaptık, Saiss de bunlardan bir tanesiydi. Birtakım şeylerin görülmesi biraz vakit alıyor. Kendisini arayıp tebrik ettim. İnşallah kupayı alan taraflardan biri olur”
“Weghorst da Hollanda’da. Tahminen de Türkiye’de oyuncularının iki adedinin Dünya Kupası’nda devam ettiği tek grup Beşiktaş”
“Bu da bizim ne kadar yanlışsız işler yaptığımızı gösteriyor”
“Umarım bunlar alana yansır” sözlerini kullandı.
“Bu da bizim ne kadar hakikat işler yaptığımızı gösteriyor”
“Umarım bunlar alana yansır” tabirlerini kullandı.
“Bu kampın kararında hocanın görüşleri daha manalı ve hakikat olacaktır”
“Bu kampın kararında hocanın görüşleri daha manalı ve gerçek olacaktır”
“Şenol Hoca espri yapmayı fazlaca seviyor.
“Güzel şeyler söylüyor”
“Şenol Hoca espri yapmayı hayli seviyor.
“Güzel şeyler söylüyor”