Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi konuşuyor!

RAM

New member
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, kulübün olağan idari ve mali genel heyetinde açıklamalarda bulunuyor.

Buraya çıkan Twitter çocuklarının yüzünden idare heyetindeki arkadaşlarım misyondan ayrılmak istiyor. Artık susun!

Şekerbank’ta bulunan yüzde 2.5’luk payları alıyoruz. Borcu ödendi.

Pandemi niçiniyle 2 yılda 1 milyar TL kaybettik. Çin’deki virüsü de ben mi getirdim? İdare konseyindeki arkadaşlara herkes teşekkür borçlu. Buraya çıkıp ‘İbra etmeyin’ diye bağırıyorsunuz. Bunu söyleyen arkadaş ibra ederse ben aday olmam esasen.

Geldiğimizden bu yana 1.3 milyar TL borç artmış, 1.2 milyarı aslına bakarsan bizden kaynaklanmayan periyottan kalan faiz ve kur farkından dolayı ortaya çıkmış.

Abdullah Avcı’ya o periyot, ‘Sana nasıl yardımcı olabilirim hocam?’ dedim, ‘Olamazsın, gücüm bitti.’ dedi. bu biçimde ‘Seni yolcu edelim.’ dedim, ‘Hayır.’ dedi. Başkanlık budur, gücü kalmamış adamı Beşiktaş’ın başında mı tutacaktım?

“KADRO DIŞI KALAN OYUNCULARI 3 HOCA DA BEĞENMEDİ”
“Kadro dışı kalan oyuncuları 3 tane hoca da beğenip takıma almadı. 60 milyon euroluk sarfiyat yaratmış bu mukaveleler.”

“BANA SAYGILI DAVRANACAKSIN”
“Kürsüye çıkmış bir arkadaşa yanlış bildiği bir mevzuyu açıklıyorum, bana eliyle hareket yapıyor. Ben Beşiktaş lideriyim, bana saygılı davranacaksın!”

“BANA HAKKIMI İADE EDECEKSİNİZ”
“Beşiktaş’ın hakkını savunduğu iddia edilen bir diğer kulüp liderini kendi topluluğu başında taç yaparken, sizler bizi yere çalmak istiyorsunuz. Olmaz! Bana hakkımı iade edeceksiniz!”

Biz geldiğimizde kapıda icra vardı, kasada 100 lira yoktu. Fuat Beyefendi, kazanırsanız kasada 100 milyon TL’niz var güle güle kullanın. Lakin kazanamazsınız tokendan getireceğinizi dediğiniz 135 milyon doları da siz kasaya koyarsınız.

Spor yasasının yüzde 90’ı yanlışsız lakin geçmişten gelen borçları yeni idarelere yüklerseniz olmaz. Düzeltileceğine inanıyorum.