Beşiktaş Kulübü Lideri Ahmet Işık Çebi, Adana’da konuştu

RAM

New member
Beşiktaş Kulübü Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Adana Beşiktaşlılar Derneğinin 28. kuruluş yıl dönümü programında yaptığı konuşmada, Beşiktaş’ın Anadolu’da 3 büyükler ortasında en çok tutulan ve sevilen ekip olduğunu söylemiş oldu.

Anadolu’daki Beşiktaş derneklerinin, kulüp için verdiği çabayı yakından takip ettiğini ve bu çabanın Beşiktaşlıların ekiplerine ne kadar kıymet verdiğinin bir göstergesi olduğunu lisana getiren Çebi, “Bizim derneklerden beklentimiz, genel konseylere, mali genel heyetlere ve tüzük kongrelerine eksiksiz katılması ve mümkün olduğu kadar üye sayısını artırmalarını rica ediyorum. Biz bugün varız, yarın yokuz lakin sonuç prestijiyle genel şura üyeleri Beşiktaş’ı yıllar boyunca yönetim edecek.

Beşiktaş için yapılacak olumlu tenkitlere her vakit açık olduklarını aktaran Çebi, “Ne kadar epey sağlıklı tenkit olursa, yetki verdikleriniz o kadar sağlıklı çalışır. bununla birlikte maalesef günümüzün hastalığı, vebası haline gelen toplumsal medya trollerini de yok etmiş olursunuz. Aksi biçimde siz sustukça oradan üç kişi, üç bin kişi üzere ses çıkartmaya devam edecek. Bu benim sizden istirhamım sevgili arkadaşlarım. Bir, genel konseyi üyesi olun, iki, genel suralara lütfen olduğu üzere sıhhatiniz sıhhatiniz yerindeyse lütfen katılın.” tabirlerini kullandı.