Beşiktaş idaresinden açıklama geldi! Josef grupta kalacak mı?

RAM

New member
BeşiktaşAsbaşkanı Emre Kocadağ, A Spor’un düzenlediği “Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor Zirvesi”nde kıymetli açıklamalarda bulundu.

Fotomaç’ın haberine bakılırsa; altyapıyla ilgili konuşan Kocadağ, “Beşiktaş, gençlere en hayli emek vermiş kulüptür. senelerdan bu yana ‘Özkaynak düzeni’ diyerek emekler verdik.

Futbolcular yetiştirdik, altyapıya ehemmiyet verdik. İnşallah Beşiktaş Özkaynak Tertibi, her branşta yeni atletler yetiştirecek.” sözlerini kullandı.

BeşiktaşAsbaşkanı Emre Kocadağ, A Spor’un düzenlediği “Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor Zirvesi”nde değerli açıklamalarda bulundu.

Fotomaç’ın haberine nazaran; altyapıyla ilgili konuşan Kocadağ, “Beşiktaş, gençlere en çok emek vermiş kulüptür. senelerdan bu yana ‘Özkaynak düzeni’ diyerek emekler verdik.

Futbolcular yetiştirdik, altyapıya değer verdik. İnşallah Beşiktaş Özkaynak Sistemi, her branşta yeni sportmenler yetiştirecek.” sözlerini kullandı.

Kamptan geldiğini hatırlatan ve oradaki havayı aktaran Beşiktaşlı yönetici, “Beşiktaşlılar ikinci yarı için umutlu olsun. Şenol Güneş hoca, kamp devrinde oyuncuları daha yakından tanıdı.

Eksik olanlar, sakat olanlar, Dünya Kupası’nda olanlar vardı. faydalı bir kamp geçti.

Hocamız da grubu daha düzgün gördü. Başındaki planları daha âlâ gördü.” açıklamasını yaptı.

Kamptan geldiğini hatırlatan ve oradaki havayı aktaran Beşiktaşlı yönetici, “Beşiktaşlılar ikinci yarı için umutlu olsun. Şenol Güneş hoca, kamp devrinde oyuncuları daha yakından tanıdı.

Eksik olanlar, sakat olanlar, Dünya Kupası’nda olanlar vardı. faydalı bir kamp geçti.

Hocamız da kadrosu daha yeterli gördü. Başındaki planları daha uygun gördü.” açıklamasını yaptı.

“PUAN VE SIRALAMA KİMSEYİ ALDATMASIN”
“Biz katiyen ligin favorilerinden biriyiz.” diyen Kocadağ, “Puan ve sıralama olarak bulunduğumuz yer kimseyi aldatmasın.

Çok uzun bir orta verildi. Bu ortadan dönüş nasıl olacak? Kondisyonlar, sakatlıklar…

Oyuncuların dönüşleri epey değerli. Ekip olarak fazlaca daha motiveyiz. İnşallah üst üste galibiyetler alarak yarışa tutunacağız.” savında bulundu.

“PUAN VE SIRALAMA KİMSEYİ ALDATMASIN”
“Biz katiyen ligin favorilerinden biriyiz.” diyen Kocadağ, “Puan ve sıralama olarak bulunduğumuz yer kimseyi aldatmasın.

Çok uzun bir orta verildi. Bu ortadan dönüş nasıl olacak? Kondisyonlar, sakatlıklar…

Oyuncuların dönüşleri hayli değerli. Kadro olarak hayli daha motiveyiz. İnşallah üst üste galibiyetler alarak yarışa tutunacağız.” argümanında bulundu.

KOCADAĞ’DAN TRANSFER MESAJI
Emre Kocadağ, “Transfer süreçleri, transfer dönemi açılınca netleşecek. Başımızda kimi şeyler var.” dedi.

“HOCA İSTERSE, JOSEF İLE DEVAM”
Josef’in durumuyla ilgili gelen soruya Kocadağ, “Josef fazlaca kıymetli oyuncu. Hocamızın devam etme isteği olursa Josef ile devam etmek isteriz.” karşılığını verdi ve konuşmasını noktaladı.

“TÜRKİYE MESKENİM GİBİ”
Öte yandan Josef de geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, “Ben burada olmaktan dolayı epey memnunum. Burası konutum üzere. Türkiye neredeyse benim konutum. Ailem fazlaca keyifli. Yakın vakitte çocuğum doğacak.

KOCADAĞ’DAN TRANSFER MESAJI
Emre Kocadağ, “Transfer süreçleri, transfer dönemi açılınca netleşecek. Başımızda birtakım şeyler var.” dedi.

“HOCA İSTERSE, JOSEF İLE DEVAM”
Josef’in durumuyla ilgili gelen soruya Kocadağ, “Josef fazlaca kıymetli oyuncu. Hocamızın devam etme isteği olursa Josef ile devam etmek isteriz.” yanıtını verdi ve konuşmasını noktaladı.

“TÜRKİYE KONUTUM GİBİ”
Öte yandan Josef de geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, “Ben burada olmaktan dolayı fazlaca memnunum. Burası konutum üzere. Türkiye neredeyse benim meskenim. Ailem fazlaca memnun. Yakın vakitte çocuğum doğacak.

Türkiye konutum üzere. Burada kalmak istiyorum. Beşiktaş’a bana verdiklerinden dolayı müteşekkirim. Dileğim, isteğim Türkiye’de Beşiktaş’la bu kıssaya devam etmek.”

Başkanla ve kulüple konuşmalar oluyor. Lakin bu şekil spesifik konuşma olmadı. Onların bana güvendiklerini biliyorum. Ben onlara güveniyorum. Bunları net olarak konuşmanın vakti değil.

Yüzde yüz hazır olarak ilişkin olduğum topluluğa yardımcı olmak istiyorum. Karşılıklı inancımız kağıt üstündeki imzadan daha fazla. Bunları özel olarak konuşmuyoruz.” dedi.

Türkiye meskenim üzere. Burada kalmak istiyorum. Beşiktaş’a bana verdiklerinden dolayı müteşekkirim. Dileğim, isteğim Türkiye’de Beşiktaş’la bu kıssaya devam etmek.”

Başkanla ve kulüple konuşmalar oluyor. Ancak bu üslup spesifik konuşma olmadı. Onların bana güvendiklerini biliyorum. Ben onlara güveniyorum. Bunları net olarak konuşmanın vakti değil.

Yüzde yüz hazır olarak ilişkin olduğum topluluğa yardımcı olmak istiyorum. Karşılıklı itimadımız kağıt üstündeki imzadan daha fazla. Bunları özel olarak konuşmuyoruz.” dedi.