BEŞİKTAŞ HABERLERİ – Weghorst yoksa Cenk Tosun var!

RAM

New member
Siyah-beyazlılarda tüm gözler yarın deplasmanda oynanacak Hatayspor maçına çevrilirken, teknik yönetici Valerien İsmael de gözünü Cenk Tosun’a çevirdi. Fotomaç’ın haberine nazaran sakatlığı sebebi ile forma giyemeyecek olan Weghorst’un yerine birinci 11’de alana çıkacak olan ‘Tosun Paşa’yla özel olarak görüşen Fransız teknik adam, deneyimli oyuncusuna güveniyor. İsmael, Hatayspor müsabakası öncesi Cenk’i, “Senin kaliteni uygun biliyoruz. Bu maçta da bizi uçuracak isim olacaksın. Kuvvetli deplasmandan alacağımız üç puanda başrolde senin olacağına eminim” diye konuşarak onu maça motive ediyor.

KİMSEYİ MAHCUP ETMEM

Tecrübeli forvet Cenk Tosun da, hocasına tüm gücünü alana yansıtacağını belirterek şu tabirleri kullandı: “Son maçta daha sonradan oyuna girip gol atmak hoştu. Bu gol bana büyük moral oldu. Geldiğim günden bu yana yılmadan, moralimi bozmadan, yalnızca ekibe katkı sağlamak için çalışıyorum. Kulübede oturmayı hiç bir vakit da sorun etmedim. Kıymetli olan alandan galibiyetle ayrılmamız. Ben de atacağım gollere kadroma katkı sağlamayı epey istiyorum. Buna Hatay’da başlamak en büyük arzum. Bana güvenenleri mahcup etmem.”