BEŞİKTAŞ HABERLERİ – Transferde flaş gelişme! Valerien Ismael Alexander Sörloth’u aradı ve…

RAM

New member
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta gündem bir daha forvet transferinden oluşuyor.

Gol yollarında yaşadığı sorunu çözmek isteyen siyah-beyazlı takım, çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda birfazlaca yıldızı listesine dahil eden Kartal, Sörloth aşkından vazgeçmedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta gündem bir daha forvet transferinden oluşuyor.

Gol yollarında yaşadığı sorunu çözmek isteyen siyah-beyazlı grup, çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda birfazlaca yıldızı listesine dahil eden Kartal, Sörloth aşkından vazgeçmedi.

Uzun müddettir Beşiktaş’ın gündeminde olan Alexander Sörloth konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Real Sociedad’ın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı için pazarlıkların sürdüğü forvetle Beşiktaş teknik yöneticisi Valerien İsmael şahsen bağlantıya geçti…

Gelen haberlere nazaran Fransız teknik adam, 26 yaşındaki futbolcuyu arayarak bir görüşme gerçekleştirdi.

Uzun müddettir Beşiktaş’ın gündeminde olan Alexander Sörloth konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Real Sociedad’ın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı için pazarlıkların sürdüğü forvetle Beşiktaş teknik yöneticisi Valerien İsmael şahsen irtibata geçti…

Gelen haberlere bakılırsa Fransız teknik adam, 26 yaşındaki futbolcuyu arayarak bir görüşme gerçekleştirdi.

İsmael’in bu konuşmada Sörloth’a grubun gelecek sezonki planları hakkında bilgi vererek “Seni de bu yapılanma ortasında görmeyi epeyce isterim. Ve burada zorluk yaşamayacağını da biliyorum” dediği kaydedildi.

BEŞİKTAŞ’A SICAK BAKIYORUM

Siyah beyazlı grubun kendisi üzere bir golcüye muhtaçlık duyduğunu kelamlarına ekleyen İsmael’in “Daha çıktığım birinci maçta beni alkışlarla tribünlere çağıran bir taraftar vardı.

Sen burayı aslına bakarsanız biliyorsun. Senin üzere bir golcü burada hak ettiği bedeli bakılırsacektir” kelamlarıyla övgü dizdiği de açıklandı.

İsmael’in bu konuşmada Sörloth’a ekibin gelecek sezonki planları hakkında bilgi vererek “Seni de bu yapılanma ortasında görmeyi epey isterim. Ve burada zorluk yaşamayacağını da biliyorum” dediği kaydedildi.

BEŞİKTAŞ’A SICAK BAKIYORUM

Siyah beyazlı grubun kendisi üzere bir golcüye gereksinim duyduğunu kelamlarına ekleyen İsmael’in “Daha çıktığım birinci maçta beni alkışlarla tribünlere çağıran bir taraftar vardı.

Sen burayı aslına bakarsan biliyorsun. Senin üzere bir golcü burada hak ettiği pahası gorecektir” kelamlarıyla övgü dizdiği de açıklandı.

Fotomaç’ın haberine nazaran; Sörloth’un ise “Gerekli kaideler oluşursa niye olmasın. Beşiktaş sıcak baktığım bir kulüp” karşılığını verdiği öğrenildi.

Bu ortada Beşiktaş idaresi, birkaç gün ortasında oyuncunun menajeri ve kulübü Leipzig’le yeni bir görüşme yapacak.

Sörloth’a önerilen sayı yükseltilecek.

Fotomaç’ın haberine nazaran; Sörloth’un ise “Gerekli kurallar oluşursa niye olmasın. Beşiktaş sıcak baktığım bir kulüp” cevabını verdiği öğrenildi.

Bu ortada Beşiktaş idaresi, birkaç gün ortasında oyuncunun menajeri ve kulübü Leipzig’le yeni bir görüşme yapacak.

Sörloth’a önerilen sayı yükseltilecek.

SÖRLOTH’U İŞARET ETMİŞTİ

Beşiktaş teknik yöneticisi Valerien İsmael, gelecek dönem gol yollarında daha tesirli bir isimle devam etmek istediğini Göztepe maçı daha sonrası da açıklamıştı.

Tecrübeli çalıştırıcı “Bizimle birebir yolda yürüyecek, kaliteli, gol atacak oyuncular gelecek” demişti.

Deneyimli teknik adamın bu kelamlarıyla Alexander Sörloht’u işaret ettiği söz edilmişti.

SÖRLOTH’U İŞARET ETMİŞTİ

Beşiktaş teknik yöneticisi Valerien İsmael, gelecek dönem gol yollarında daha tesirli bir isimle devam etmek istediğini Göztepe maçı daha sonrası da açıklamıştı.

Tecrübeli çalıştırıcı “Bizimle tıpkı yolda yürüyecek, kaliteli, gol atacak oyuncular gelecek” demişti.

Deneyimli teknik adamın bu kelamlarıyla Alexander Sörloht’u işaret ettiği söz edilmişti.