BEŞİKTAŞ HABERLERİ – Serie A takımı Torino’ya transfer olan Emirhan İlkhan’dan olay itiraf! “Futbolu bırakacaktım”

RAM

New member
İtalyan basını, Emirhan İlkhan’ın daha evvel futbolu bırakmanın eşiğinden döndüğünü okurlarına aktardı. Emirhan ve ağabeyinin o diyaloğu daha sonrası, genç oyuncunun futbola devam ettiği tabir edildi.

“FUTBOLU BIRAKACAKTIM”
Emirhan, hususa ait yaptığı açıklamada, “Futbolu bırakacaktım. Her gün toplu taşıma ile idmana gidip gelemiyordum. Akşam konuta dönüyordum. Yol epeyce uzun sürüyordu ve yolda epeyce vakit kaybediyordum. Artık ders çalışamıyordum.” dedi.

Genç oyuncu konuşmasının devamında altyapıdaki hocasıyla olan konuşmasını anlattı ve şu kelamlar dediğini söz etti:

“Ne kadar üzgün olduğumu bilemezsiniz. 5 yıldan fazladır bu formayı giyiyorum lakin devam etmem imkansız. Tesisler hayli uzak. Benim yaşımda bir çocuğun İstanbul’da akşamları dışarıda olması tehlike arz ediyor. Çalışmayı seviyorum, bir gün üniversiteye gitmek istiyorum. Bu yüzden ömrüme dair öteki bir yol bulacağım.”

“SAHİP OLDUĞUN YETENEKLE BURADA DURAMAZSIN”
Öte yandan Emirhan, ağabeyinin kendisiyle yaptığı konuşmada, kendisi bu sözlerle motive olduğunu ve futbol mesleğine devam ettiğini aktardı:

“Kardeşim, sahip olduğun yetenekle burada daha fazla duramazsın. aslına bakarsan binlerce sefer fedakarlık yaptın. Ailen, biz seninle birlikteiz. Yaptıklarını denize atamayız. Sana yardım edeceğim. Her şeyden vazgeçiyorum, sen bunu hak ediyorsun kardeşim.”