BEŞİKTAŞ HABERLERİ – Dele Alli transferiyle ilgili şok sözler! “Utanç verici”

RAM

New member
Kariyerinde Arsenal, Brentford, Middlesbrough, Aston Villa ve Porsmouth üzere grupların formalarını terleten ve İngiltere Ulusal Grubu ile de uzunluk gösteren eski futbolcu Paul Merson, Daily Star gazetesindeki köşesinde Beşiktaş’ın yeni transferi Dele Alli için dikkat çeken sözler kullandı.

“PREMIER LİG’DEN AYRILMASI UTANÇ VERİCİ”

Paul Merson, “Dele Alli’nin gidişini görmek üzücü. 21 yaşındaki Dele Alli dünyanın en güzel genç futbolcularından bir tanesiydi. Barcelona ya da Real Madrid’de oynamak yazgısında vardı. Geleceğin Frank Lampard’ı olarak görülüyordu. Premier Lig’den ayrıldığını görmek hakikaten utanç verici. Çok fazla şey söylemek istemiyorum zira futbol alanı haricinden bakınca neler olduğunu bilmiyorsunuz fakat onun için bunu hissediyorum.” dedi.

“KARİYERİ İÇİN BÜYÜK DÜŞÜŞ”

Alli’nin Beşiktaş’a transferinin mesleği için büyük bir düşüş olduğunu belirten Merson, “Everton’a gittiğinde bunun mesleğini bir daha başlatacak inanılmaz bir atak olduğunu düşündüm fakat artık Türkiye’ye gitti. Onu tekrar asla bakılırsameyeceğiz. Everton’da âlâ olacağını düşünmüştüm fakat dünyadaki tüm paraya sahip olduğunuzda tepede kalmak daha da zorlaşıyor.” sözlerini kullandı.