Yıldız golcü Sardar Azmoun’dan Fenerbahçe itirafı!

semaver

Global Mod
Global Mod
Sene başında Alman takımı Bayer Leverkusen’e transfer olan ve şu anda Dünya Kupası’nda İran Ulusal Ekibi’yle Katar’da bulunan Sardar Azmoun’dan flaş bir itiraf geldi… Katar’daki birinci maçta turnuvanın favorilerinden İngiltere karşısında 6-2’lik ağır bir yenilgi alan İran bugün Galler karşısında büyük bir sürprize imza attı. Orta Doğu grubu, 90+8’de Rouzbeh Cheshmi ve 90+11’de Ramin Rezaeian’ın golleriyle Gareth Bale ve Aaron Ramsey üzere yıldızların olduğu Galler’i 2-0 devirmeyi başardı.

Röportajı Türkçe verdi!

Mücadelede 68 dakika alanda kalan Sardar Azmoun da müsabakanın akabinde memnunluğunu paylaştı. Dünya Kupası’nın yayıncı kuruluşu olan TRT’ye ‘Türkçe’ bir röportaj veren 27 yaşındaki forvet galibiyetten dolayı epeyce keyifli olduğunu söylemiş oldu.

‘İnşallah bir gün…’

İsmi daha evvel Fenerbahçe başta olmak üzere birkaç Türk kadrosuyla anılan deneyimli oyuncuya, ‘Türkiye’de oynar mısın?’ sorusu soruldu. Yıldız isim de, “Ben Türkmen’im ve Türkçe biliyorum. Türkler’i epey seviyorum. Türkler benim canım. Ben Fenerbahçe’yi fazlaca seviyorum. Bana teklif vardı, biliyorum. İnşallah bir gün Fenerbahçe’de oynarım. Onlara gol attığım için de özür dilerim. Lakin artık Bayer Leverkusen’de oynama zamanı” dedi.