Yağmur Sönmez Cinayetinde Dehşetli Ayrıntılar: ‘İntihar Yetmez Fişek Farkını Ben Vereyim Onu da Vur’

semaver

Global Mod
Global Mod
Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez’i AVM otoparkında tüfekle öldürdükten daha sonra intihar eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin oğlu M. B’nin dehşet yaratan aksiyonunun ardında şok ileti ortaya çıktı.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez’i AVM otoparkında tüfekle öldürdükten daha sonra intihar eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin oğlu M.B’nin Türkiye’yi sarsan aksiyonunun perde gerisinden şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı.

Genç adamın intihar ve cinayetinde kendisine gelen kimi iletilerle dolduruşa geldiği belirlendi. Bildirilerde yalnızca intihar etmesinin anlamsız olacağı Yağmur’u da öldürmesi gerektiği yazıyordu.

Yağmur Dönmez’i öldürülmesi için arkadaşından bildiri

Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir’in haberine göre, M.B.’nin çocukluk arkadaşı 21 yaşındaki H.İ’nin genç adama, ‘Sen daha evvel de 17’inci kata çıkıp aşağıya inmedin mi?’, ‘Sen niye onu da öldürmüyorsun. Sen kendini öldürdükten daha sonra etrafta benim için kendini öldürdü diye hava atacak’, ‘Fişek parasını ben veririm. Sen kâfi ki o hamaseti göster’ biçiminde yürek ve teşvik edici iletiler attığı ortaya çıktı.