Wout Weghorst: Ekibin kıymetli bir kesimi olmak istiyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Üstün Lig ’in 4’üncü haftasında Beşiktaş alanında Demir Küme Sivasspor ’u 3-1 mağlup etti. Sivasspor karşısında attığı 1 gol ve yaptığı 1 asistle ekibinin galibiyetinde kıymetli bir rol oynayan Wout Weghorst, müsabakanın akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşmasına 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak başlayan Hollandalı golcü, “Harika bir maç çıkardık. Beşiktaş’ta bu dönem oynadığım en yeterli birinci yarıyı oynadık ekip olarak. 60’ıncı dakikaya kadar kaliteli, düzgün oyun oynadık ve goller bulduk. 60’tan daha sonra biraz düştük. Bu son 30 dakikayı daha uyguna getirmeliyiz. Çok âlâ maçtı, mutluyuz” formunda konuştu.

“TAKIMIN KIYMETLİ BİR MODÜLÜ OLMAK İSTİYORUM”

Takımın kıymetli bir modülü olmak istediğini lisana getiren Weghorst, “Takımıma yardımcı oluyorum. 2 gol ve 3 asistim var. Yalnızca gollerle ve asistelerle rakamsal olarak değil alandaki savaşma azmimle ekibe dayanak olmak istiyorum. Yalnızca goller ve asistlerle değil geriye gelip top alarak, defansta ekibe yardımcı olarak kadronun değerli bir kesimi olmak istiyorum. Grup için her şeyimi vereceğimi söylüyordum, bunu da alanda gösteriyorum” sözlerini kullandı.

“BİREYSEL İSTATİSTİKLERİMİ YÜKSELTMEK İSTİYORUM FAKAT KADRO OLARAK BAŞARILI OLMAK ÖNEMLİ”

Daha evvel mesleğinde bu biçimde bir dönem başlangıcı yapıp, yapmadığı ile ilgili gelen soru üzerine deneyimli golcü şöyleki konuştu:

“Sanmıyorum zira birinci 4 haftada 5 gollük bir katkı verdiğim bir dönem başlangıcı olduğuna emin değilim. Tabi gol atmak istiyorum, kişisel istatistiklerimi yükseltmek istiyorum lakin ekip olarak başarılı olmak değerli. Ekibim için alanda olmak istiyorum. Düzgün adımlar atıyoruz, gelişen performansımız var lakin kâfi değil. Daha güzele gideceğiz.” (DHA)