Volkan Demirel’de amaç 3’te 3

semaver

Global Mod
Global Mod
Üstün Lig ’in 10. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Hatayspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik yönetici Volkan Demirel, idaresinde Osman Çalgın Tesisleri’nde antrenman gerçekleştiren bordo-beyazlılar, 3 puan hedefliyor.

Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan teknik adam Volkan Demirel, galibiyete odaklandıklarını tabir ederek, “Biz kazanmak için, bir daha geçen hafta söylemiş olduğim üzere elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazanacağımızı biliyoruz. Kazanmak için hazırlanıyoruz. Tek gayemiz bir daha 3 puan. Dediğim üzere, oyun olarak tahminen bir daha memnuniyetsizlik, ‘bu biçimde oyun mu olur, bu biçimde kazanılır mı’ biçiminde yorumlar yapılabilir fakat ben şu an büsbütün 3 puan alarak üstlere çıkmaya çalışıyorum. Zira çabucak hemen 15 günlük bir vakit zarfında istediklerimizi yaptırmaya çalışıyoruz. kararınu da alıyoruz. Değerli olan şu an 3 puan” dedi.

Demirel ayrıyeten, “Önümüzdeki haftalarda oyunumuz daha da ilerleyecektir. Daha önde oynayan yahut daha rakibin üçüncü bölgesine yayıldıktan daha sonra pas oyunlarıyla, set oyunlarıyla rakibe üstünlük kurmaya çalışan bir takım olabiliriz. Fakat şu an bizim kaygımız az gol yiyerek, maç kazanarak yolumuza devam etmek. İnşallah 3 puan alıp puanımızı 10’a çıkarırsak aşağı üst 12-13’üncü sıralar bandına geliriz. daha sonrasında bir daha önümüzdeki maça bakarak bir daha o maçı kazandıktan daha sonra sıralamada 1-2 basamak daha çıkabiliriz. Yani kazana kazana amaç koymak, kısa vadede maksat koymak bence en mantıklısı şu anki durum için. Bunlar yakın vadeli gayeler fakat ilerleyen günlerde büyük vadedeki amaçlarımızı koyacağız. İnşallah onları daima birlikte başaracağız” diye konuştu.

“BÖYLE DEVAM EDERSE ERCE’YE ULUSAL KADRO YOLU EN KISA VAKİTTE AÇILACAKTIR”

Takımda herkes ile sohbet ettiğini ve herkesle arkadaş üzere olduğunu belirten Demirel, kaleci Erce Kardeşler ile ilgili soruya şu tabirlerle karşılık verdi:

“Erce’nin yeterli kaleci olduğunu ben esasen biliyorum. Ancak buraya geldikten daha sonra ne kadar uygun kaleci olduğunu daha da uygun anladım. Erce inşallah bu biçimde devam ederse ulusal ekip yolu da ona en kısa vakitte açılacaktır. bu biçimde devam edeceğini de biliyorum. Eminim. Kalecilik yalnızca top tutmaktan oluşmuyor. Kalecilik hakkında biraz daha bilgim olduğu için onu söyleyebilirim. Biraz karakter, biraz duruş, biraz baş yapısı biraz mental… Her şeyin hazır olması lazım. Bunlar da Erce’de ziyadesiyle var. İnşallah bu biçimde devam edecek.”

AABID: HOCAMIZ, BİZE ÇOK HOŞ DOKUNUŞLAR YAPTI

Yeni teknik yönetici ile birlikte ekipte büyük değişiklikler olduğunu belirten orta saha oyuncusu Rayane Aabid, “Hocamız, bize fazlaca hoş dokunuşlar yaptı. Çalışmalarımız epey uygun gitti. Art geriye iki maçı da kazandık. Bu maç için de tahliller, çalışmalar devam ediyor. Büyük bir umudumuz var Karagümrük’e karşı” dedi.

Aabid, ayrıyeten Hatay’ı hayli sevdiğini ve kenti, konutu üzere hissettiğini de kelamlarına ekledi.

İzzet NAZLI – Samim SELÇUK / HATAY, (DHA)