Viviano’dan Galatasaray açıklaması

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Üstün Lig ’in 12. haftasında Fatih Karagümrük, cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını TFF Riva Tesisleri’nde sürdüren Karagümrük’te İtalyan kaleci Emiliano Viviano, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçı hakkında konuşan tecrübeli kaleci, “Çok kuvvetli bir 90 dakika olacak. Galatasaray fazlaca âlâ bir ekip. Bu dönem fazlaca oyuncu aldılar. Hepsini takip ediyorum. Bütün isteğimizle âlâ bir maç çıkartacağız. Kendi performansımızı alana yansıtacağız. daha sonrasında kimin performansı daha güzelse o kazanacak” sözlerini kullandı.

Bu sezonki performansının sorulması üzerine Viviano, “Ofansif bir futbol anlayışımız var. Geriden oyun kurarken ben de bu işin ortasındayım. Çok gol atan bir ekibiz, bu yüzden memnunum. Çok gol yiyen de bir grubuz. Benim için bireysek performanstansa grup performansı kıymetli. Burada kıymetli uygun bir kadro performansı sergileyip 3 puan almak” diye karşılık verdi.

Galatasaray’ın, Serie A’da oynamış oyuncularının olduğunun hatırlatılması üzerine başarılı kaleci, “Torreira ile birlikte oynadım. Muslera’yla karşılıklı oynadım. Bunlar büyük isimler, epey uygun oyuncular. Umuyorum ki bu hafta oynamazlar, biraz dinlendirilir. Hakikaten epey kaliteli isimler” açıklamasında bulundu.

Türkiye’yi fazlaca sevdiğini de vurgulayan Emiliano Viviano, “Bu ülkeyi fazlaca seviyorum. Burada yaşamayı epey seviyorum. Futboldaki tutkuya hayranım. Büyük maçlarda oynayınca bu biçimde atmosferlerde fazlaca memnun oluyorum. Burada yaşamak beni de memnun ediyorum. Günlük ömürde İtalya’dan farklılık yok. Burada en garipsediğim şey, daima bir hudut var, beşerlerle sohbet ettiğiniz vakit da o gülümse ve yardımseverlik geliyor. Bunlar bana en garip ve değişik gelen şeyler” cümlelerine yer verdi.

İHA