Victor Nelsson: Umarım Galatasaray’ı ve taraftarlarımızı keyifli edebilirim

semaver

Global Mod
Global Mod
Danimarka Ulusal Ekibi ile Dünya Kupası’nda gayret edecek olan Galatasaray ’ın 25 yaşındaki savunmacısı Nelsson, GSTV’ye açıklamalarda bulundu. Victor Nelsson, “Çok keyifli olduğum bir durum, kendi vatanımı orada temsil ediyor olmak. Şu anda kendimi yeterli hissediyorum. Her şey olabilir, epeyce büyük bir turnuva. Ancak 7-8 maç içerisinde kupayı kazanabiliyorsunuz” tabirlerini kullandı.

“Fransa’yı en âlâ tanıyorum”

Fransa, Tunus ve Avustralya ile yer aldıkları D Grubu’nu pahalandıran Nelsson, “Danimarka âlâ bir ekip. Öteki rakiplerimiz de kuvvetli gruplar. 1 ay içerisinde nerelere geleceğimizi goreceğiz. Daha evvel iki sefer oynama fırsatı yakaladım, Fransa’yı en uygun tanıyorum. 4 ay içerisinde 2 kez onlara karşı oynadım. Sıkıntı olduklarını bilerek onlara karşı çaba edeceğim” formunda konuştu.

Son olarak Dünya Kupası müddetince sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine vereceği takviyeye de değinen Victor Nelsson, “Umarım Galatasaray’ı ve taraftarlarımızı memnun edebilirim. Şayet başarılı olabilirsem, hoş oynayabilirsem de ayrıyeten memnun olacağım, onları memnun edebildiğim için, bizi destekledikleri zaman” diye konuştu.

İHA