Vefa Küçük: Ne olduğu meçhul birinin çıkıp konuşmasını kabul etmiyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe ’de gerçekleştirilen Yüksek Divan Heyeti Toplantısı’nda eski divan lideri Vefa Küçük, kendisine kürsüde tenkitlerde bulunan bir üyenin konuşması üzerine açıklamalarda bulundu.

9 Nisan’da bir seçim yarışı yaptıklarını belirten Küçük, “8 sene onurla taşıdığım yüksek divan konseyi başkanlığını 9 Nisan’da sizlerin oylarıyla Uğur Dündar ve arkadaşları kazandı. Divan konseyini 2 sene Uğur Dündar ve arkadaşları yönetecek. Ben aday olarak buna hürmet duydum. O gün de seçim kararında kendisini kürsüde tebrik ettim ve sizlere teşekkür ettim. Benim bu kulübe yaptığım hizmetleri tamamını kimileri inkar etse de Allah biliyor. Konuşma yapan arkadaş tenkit etti, edebilir. Onun kalbine girememişiz olabiliriz. Fakat burada 8 sene bu bakılırsavi yapmış, 32 yıllı kulüp üyesi olan ve kulüpte çeşitli periyotlarda idare şurası üyeliği yapmış Vefa Küçük’e lisan uzatamaz. Yaptığı bu hareket dün kulüp liderimizin ve bugün divan liderimizin yaptığı birlik ve birliktelik ortasında olmamızı gereken ortamda provoke eden, birliğimize gölge düşüren, kulübe hizmet etmiş bizler üzere insanlara leke sürmeye yeltenen o şahsın konuşmasını yok sayıyorum. Birileri çıkıp burada her insanın huzurunda birlik birlikteliğimize kasteden biçimde vazife yapmış bir kişiyi, yani beni tenkit ederse, sizlerin reaksiyonuyla, sizlerin alkışlı protestosuyla karşılaşıp bu salondan kaça kaça masraf ve gitti. Bugünün muhabbetine ve kıymetine, 28 kupamızın nasıl Türk kamuoyunda kabul nazaranceğini birlik birliktelik sergilerken ne olduğu meçhul birinin çıkıp benim şahsımı maksat alan kulübümüzü bölen beyanlarını kabul etmiyorum” dedi.

İHA