“Valerien Ismael öncesi görüştük” Beşiktaş’ta Ceyhun Kazancı’dan teknik yönetici, Weghorst ve Caner Erkin itirafı!

semaver

Global Mod
Global Mod
Üstün Lig ‘de devre ortası çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Beşiktaş ‘ta Sportif Yönetici Ceyhun Yararı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Valerien Ismael tercihinden pişman olmadığını vurgulayan Yararı, Fransız hoca misyona gelmedilk evvel Roger Schmidt ve De Zerbi ile görüştüklerini lakin bu isimlerin maliyetlerinin kendilerini zorladığını lisana getirdi.

‘Sportif yönetici alana karışmamalıdır’

Sportif yöneticinin alana karışmaması gerektiğinin altını çizen Çıkarı, yöneltilen tenkitler ile ilgili sorulan soruya, “Sportif yöneticilik denince Türkiye’deki tecrübeler de göz önüne alınınca genelde bir daha sonraki adımı hocalık olan bir formatta olduğu için, beşerler doğal olarak futbolculuktan gelmesi gerekiyor diye yorumluyor. Sportif yönetici alana karışmamalıdır. Hele benim üzere profiller esasen hiç karışmaz. Benim üzere profiller alana karışmamasının garantisidir. Benim alana dahil olduğum istikametinde haberler çıkıyordu ancak bunlar sıradan komik geliyordu.” formunda karşılık verdi.

‘Pinheriro bir ayrıntı, bir isimdi’

Valerin Ismael öncesi Bruno Pinheiro ile görüştüklerini lisana getiren Beşiktaş Sportif Yöneticisi, “Pinheiro ismi geçtikten daha sonra bir kadro tenkitler geldi. Lakin tahminen de bir model üzerine yoğunlaşmıştık Pinheriro bir ayrıntı, bir isimdi. Farke ismi son derece olumlu karşılanmıştı. Model içinde fark yoktu.” dedi.

‘Roger Schmidt ve De Zerbi ile görüştük’

Sergen Yalçın’ın nazaranvden ayrılması daha sonrası Roger Schmidt ve De Zerbi üzere kıymetli isimlerle görüştüklerini doğrulayan Ceyhun Çıkarı, “Roger Schmidt ve De Zerbi ile görüştük lakin orta devirler zordur, maliyetler zordu. Bu isimler, o periyotta olmadı ve Valerien Ismael geldi.” dedi.

‘Camia şu anda kenetlenmiş durumda’

Kazancı, Beşiktaş’ın Şenol Güneş ile kenetlendiğini belirterek, “Şenol Güneş taraftarımızın da fazlaca ağır biçimde takviye verdiği bir isim. Topluluk şu anda kenetlenmiş durumda. Umarım ortadan sona hoş skorlarla bunu destekleyeceğiz. Ve umarım dönem başındaki o kuvvetli havaya geri döneceğiz.” halinde konuştu.