Ümraniyespor Teknik Yöneticisi Recep Uçar: Fenerbahçeliler bile faul diyor!

semaver

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’in 20. haftasının kapanış maçında Ümraniyespor alanında Fenerbahçe ‘yi konuk etti. Uğraşın özellikleri son anları nefes kesti. 88’de Fenerbahçe’nin golü VAR sonucuyla verildi, 90+8’de ise Ümraniye’nin golü VAR sonucuyla iptal edildi. Çabayı Sarı-Lacivertliler; Michy Batshuayi ile Tomislav Glumac’ın kendine kalesine attığı gollerle 2-1 kazandı. Umut Nayir’in attığı tek gol puan için yetmezken, Kırmızı-Beyazlılar 14 puanda son sırada kaldı.

‘Yediğimiz goldilk evvel kaç faul var!’

Son düdüğün akabinde da İstanbul takımının hocası Recep Uçar fazlaca sert açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı, “Ülkedeki en nezaketli teknik adamlardan biriyim ancak kart görüyorum. Bizim yediğimiz goldilk evvel kaç faul var, bakalım. Bizim hiç bir konumumuza bakılmıyor. Bizim attığımız ikinci goldilk evvel faul var. Ben haksızlık istemiyorum fakat hakemler beni çıldırttı” dedi.

‘Yeter artık!’

Sarı-Lacivertli kulübeyle geçen diyaloğu da anlatan başarılı hoca, “Fenerbahçe kulübesindeki herkes bizim ikinci gol için faul diyor lakin bizim yediğimiz ikinci gol için de ‘Haklısın, faul vardı hocam’ dediler. Ben mazeret üretmem, sonuncuysak niçini benim lakin kâfi artık. Beşiktaş , Fenerbahçe, Galatasaray en ufak şeyde TFF’yi basıyor ve en ufak şeyde lehlerine her şey değişiyor. Şu gri konumlarda da bir defa bize dönsün! Benim canım epey yanıyor” yorumunu yaptı.