Trabzonspor’un savunmacısı Vitor Hugo: Çılgınca anlar yaşadık

semaver

Global Mod
Global Mod
Bordo-Mavili taraftarların tahminen de en epey sevdiği oyuncuların başında gelen Vitor Hugo, UOL Esporte’ye hislerini anlattı. Brezilya medyasına konuşan yıldız stoper, “Tarif edilemez bir kutlamaydı. Kusursuz ve epeyce kusursuz bir şampiyonluk oldu. Sonuna kadar bunu hak ettik. hiç bir şey cumartesi gecesi yaşanan kutlamalarla kıyaslanamaz. Stadyum adeta yıkıldı. Taraftarlarımız tabanı bastı ve bizi kucağında taşıdı. Çılgınca anlar yaşadık. Kent meydanında verdikleri parti de etkileyiciydi. Mutlaka sonsuza kadar hafızamda kalacaklar” diye konuştu.

‘Rekor müddette döndüm’

Brezilya basınında, 2010-2011 dönemiyle ilgili görüşleri sorulan Vitor Hugo “ Fenerbahçe ile yaşanan skandal niçiniyle kulüp bu şampiyonluğu 8. şampiyonluk olarak kabul ediyor” dedi. Geçirdiği ağır sakatlığın akabinde fazlaca süratli geri döndüğünü de hatırlatan 30 yaşındaki stoper, “İlk başta varsayımlar, gelecek döneme kadar kadroyla olamayacağım istikametindeydi. Tedavim için Brezilya’ya döndüm. İlaha şükürler olsun ki rekor vakitte güzelleştim. Son kısımda alanda kadro arkadaşlarıma yardım ettim. O süreçte dayanak olan herkese teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.