Trabzonsporlu Umut Bozok’tan transfer itirafı: Galatasaray…

semaver

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor ‘un golcü futbolcusu Umut Bozok, Trabzonspor’a geliş süreci ve transfer devrinde kendisi ile ilgilenen kadrolar hakkında itirafta bulundu. Bu itiraflardan birisi de kendisini yakından takip eden bir öteki Türk grubu Galatasaray ‘la ilgiliydi.

İşte Umut Bozok’un açıklamaları:

Tabii ki bir forvet için ligin gol hükümdarı olmak fazlaca kıymetli bir şey. Öncelikle Kasımpaşa’ya ve grup arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çalışmaya devam, inşallah bu sene de hoş şeyler olur. Çok gol atmak istiyorum. aslına bakarsan işim de bu.

Benim hedeflerim natürel ki evvela Trabzonspor için gol atmak. Trabzonspor’un değerli bir ismi olmak istiyorum. Ve birebir anda Ulusal Ekip’te da her vakit yer almak istiyorum. Onun için fazlaca çalışıyorum. Konferans Ligi de bizim için yeni bir amaç. İnşallah hoş bir dönem olur bizim için.

FLAŞ G.SARAY İTİRAFI

Galatasaray’dan gelen teklifi doğrulayan Umut Bozok, “Açık söyleyeceğim. Çabucak ligden daha sonra Abdullah Hoca aradı beni. Çok sevindim. Trabzonspor’a gelme sonucumda büyük etken oldu bu. Onun için hayli hem hocaya tıpkı vakitte lidere hayli teşekkür ediyorum. Ve artık Trabzonspor için elimden geleni yapacağım.” tabirlerini kullandı.

HEDEFİM 15 GOL

Gol sayısı vermeyi epey sevmiyorum lakin amacım 15 gol. Umut Bozok, şimdiye kadar Trabzonspor’da 3 gol, 1 asiste imza attı. (Sabah)