Trabzonspor’da Bruno Peres’den sakatlık açıklaması! Alanlara ne vakit geri dönecek?

semaver

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor ‘un dönem başında Roma’dan takımına kattığı Bruno Peres, Bordo-Mavili grubun kazandığı şampiyonluk hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gianluca Di Marzio’nun haberine nazaran şampiyonluk hakkında konuşan Bruno Peres, “Üç gündür kutlama yapıyoruz burada şampiyonluktan diğer bir şey beklemiyorlardı. Geldiğimde maksat birinci üçe girmekti: grup kuvvetliydü ve biz bunu biliyorduk. Fakat daha sonra şahane oyunlar oynamaya başladık, art geriye biroldukca galibiyet aldık ve başardık” kelamlarını lisana getirdi.

Sahalara geri döneceği tarih

Muhteşem Lig ‘in 34’üncü haftasında deplasmanda oynanan ve Trabzonspor ‘un 3-1 galip geldiği Adana Demirspor müsabakasında sakatlanan ve sol aşil tendonunda yırtık oluşan Peres, alanlara ne vakit döneceğini ise şu sözlerle deklare etti: “Birkaç ay daha sonra döneceğim. Sabırsızlanıyorum.”

İtalya’ya dönme ihtimali

İtalya’ya geri devir muhtemelliğine da değinen deneyimli futbolcu, “Fena olmazdı. Gerçi birkaç yıl Türkiye’de kalmayı tercih ediyorum. Mesleğimi nerede sonlandırmak isterim? Brezilya’da, konutumda mesleğimi noktalamak istiyorum.” dedi.

Bordo-Mavili forma ile bu dönem 35 maçta forma giyen Brezilyalı futbolcu, 1 gol ve 2 asist üretmeyi başarmıştı.