Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı: Şampiyon olacağız demiştim

semaver

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’de 2021-2022 dönemi şampiyonu Trabzonspor’un teknik yöneticisi Abdullah Avcı, Antalyaspor maçı daha sonrasında açıklamalarda bulundu. Avcı, dönemle ilgili kısa bir kıymetlendirme yaparak, oynadıkları oyunun herkes tarafınca takdir topladığını söylerken, geçen dönem Beşiktaş ‘ın şampiyonluğu kutladığı anda futbolcularına gelecek dönem kendilerinin şampiyon olacağını dediğini ve bunu başardıklarını söz etti.

Abdullah Avcı, beIN Sports kameralarına konuşurken, bordo mavili ekibin futbolcuları su şişeleriyle gelerek teknik yöneticilerini ıslatarak kutlama yaptılar.

İşte Abdullah Avcı’nın değerlendirmeleri:

Çok karışık hisler içerisindeyim. Neyi yaşadığımı bilmiyorum. Büyük bir yük. Yarın ne hissedeceğim bilmiyorum. Geçen sene misyona geldiğimizde son maç, Gençlerbirliği maçı daha sonrasında Beşiktaş şampiyonluğa seviniyordu şu biçimde bir baktım ve oyuncularıma biz gelecek sene şampiyon olacağız dedim. Haziran ayında çalışmalara başladık, o günden itibaren üstüne koyarak devam ediyoruz.

En güç rakibe karşı oynadık. Oyun planları olan bir ekiple oynadık. Onlara hürmet göstermek lazım. Âlâ bir güç yakaladık. Yeterli bir aileyiz. Yaşadığımız tecrübeler yanlışsız kararlar almamızı sağlıyor.

Bugün yarıştığımız, ligin domine kadroları, şampiyon olan kadroları. Bu sene Trabzonspor’a karşı herkes hürmet gösterdi. Fenerbahçe ‘nin lideri Ali Koç, Galatasaray Lideri Burak Elmas ve Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi oyuna hürmet gösterdi.

Bugün biz şampiyon olduk. Kıymetli olan bunu devam ettirmek.

Bir tribün kültürü oluşacak diyorum. Ertuğrul Doğan, benim buraya gelmemde dayanağı olan. Bize epey büyük takviye sağladı. Bana ve grubuma sağladığı ortam için ona başka bir parantez açıyorum. Çalışan çalışanlar inanılmaz emek sarf ediyorlar. Bütün topluluğa güzeli olsun. Herkese epeyce teşekkürler.

Birkaç gün dinleneceğiz. Zira dışarıda bir kupa daha var.