Torrent’ten Galatasaray ve Dünya Kupası yorumu

semaver

Global Mod
Global Mod
Galatasaray ‘ın eski teknik yöneticisi Domenec Torrent, 2022 Dünya Kupası’nı Habertürk’e kıymetlendirdi.

Teknik yönetici kadrolarının ağır bastığını belirten Torrent, ”Tüm maçları izliyorum. Oyunu güzel okuyan teknik yöneticiler ön plana çıkıyor. Japonya’nın hocası Almanya karşısında bunu gösterdi. Fransa, Brezilya ve İspanya’nın oyunları kuvvetli. Zira Didier Deschamps 12 yıl, Tite 6 yıl, Luis Enrique de 4 yıldır misyonda.

Ellerindeki oyuncu havuzundan en yeterli sistemi muvaffakiyetle uyguluyorlar. Kanada ve ABD’yi de beğendim” dedi.

”TÜRKİYE VE ÖBÜR ÜLKELERDEN GELEN TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİM”

Türkiye’den teklif aldığını vurgulayan Domenec Torrent, ”Türk ligi beğendiğim bir lig. Değerlendirdiğim seçeneklerden biri, ama acelem yok. Öbür ülkelerden de teklif geldi lakin istediğim koşullar oluşmadı. İleride gelecek teklifleri değerlendireceğim.” sözlerini kullandı.

“SAYGISIZLIK OLUR”

Galatasaray’ı da yakından takip ettiğini tabir eden İspanyol çalıştırıcı, ”Galatasaray’ın maçlarını izliyorum. Fakat yorum yapmam hakikat olmaz. Ekibin başındaki hocaya saygısızlık olur” biçiminde konuştu.