Toplam 227 Hata Kaydı Olan 4 Bayan İsimli Denetim Koşuluyla Özgür Kaldı

semaver

Global Mod
Global Mod
İstanbul’da bir şey sorma mazeretiyle ortalarına aldıkları vatandaşların çantalarını çaldığı belirlenen 4 bayan gözaltına alındı. Daha öncesinden benzeri hatalardan toplam 227 kabahat kaydı bulunan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafınca isimli denetim kaidesiyle hür bırakıldı.

Bir şey sorma mazeretiyle yaklaşıp, çantalarını çalıyorlar

Beyoğlu, Fatih ve Günnazarann’de epeyce sayıda kişinin çantalarının çalındığını söyleyerek şikayetçi olması üzerine polis araştırma başlattı.

Günbakılırsan Ahmet Kutsi caddesinde 5 Kasım’da yabancı asıllı 3 hanımın çantasını çalan hırsızların bir işyerinin güvenlik kamerası tarafınca görüntülendiği ortaya çıktı .Görüntülerde arabayla geldikleri anlaşılan 4 bayanın, yolda yürüyen bayanların yanına bir şey sorma mazeretiyle yaklaştıkları görüldü. Bayanların etrafını saran ve onların dikkatini dağıtan şüphelilerden birinin el çabukluğu ile çantayı çaldığı belirlendi.

İşte o anlar

Suç makinesi çıktılar: 25 yaşında 128 kabahat kaydı

Polis olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada şüpheliler 25 yaşındaki Yaren Ç., 30 yaşındaki Tuğçe K., 59 yaşındaki Nuray T. ile 54 yaşındaki Sevilay K’yı gözaltına aldı. Poliste yapılan incelemede şüphelilerin adeta birer hata makinesi oldukları ortaya çıktı. Yaren Ç.’nin daha öncesinden 128, Tuğçe K.’nın 20, Nuray T.’nin 39, Sevilay K.’nın ise 40 adet emsal cürümlerden kaydının olduğu belirlendi.

Daha öncede tekraren isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldılar

Hırsızlık Ofis Amirliğinde süreçleri yapılan şüphelilerin Beyoğlu, Fatih ilçelerin de de benzeri dolandırıcılık olayları gerçekleştirdikleri tespit edildi. Poliste süreçleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Daha öncede tekraren isimli denetim kuralıyla hür bırakıldığı öğrenilen Yaren Ç. ve hata ortakları oldukları sav edilen şüpheliler bir daha isimli denetim koşuluyla hür bırakıldılar.