Tolga Ciğerci: Beşiktaş maçında takımda olmak istiyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Muhteşem Lig ’de gayret eden başşehir grubu MKE Ankaragücü’nün yeni transferi Tolga Ciğerci, “ Beşiktaş maçında takımda olmak istiyorum. Kendimi fizikî olarak düzgün hissediyorum lakin grup egzersizinin da gerekli olduğunu düşünüyorum” dedi.

“ANKARAGÜCÜ BÜYÜK BİR CAMİA”

MKE Ankaragücü’nde yeni transfer Tolga Ciğerci, Eryaman Stadyumu’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli kulübe transferini pahalandıran Ciğerci, “Önceden bir görüşme olmuştu. Futbolda kimi vakit hususlar uzayabiliyor, bende de o denli oldu. Görüşmelerimiz epey güzel geçti, amaçlarımızı konuştuk. Amaçlarımız birebir olduğu ve katkı sağlamak istediğim için burayı tercih ettim. Ankaragücü büyük bir topluluk, taraftarları epey büyük. Burada nitekim oynamak istiyorum” dedi.

“ÖMER HOCA ÇOK BEDELLİ VE UYGUN BİR HOCA”

Öteki teklifler de aldığını lakin teknik yöneticinin tercihinde büyük kıymete sahip olduğunu aktaran Ciğerci, “Ömer hocayı daha önce de tanıyordum lakin daha evvel çalışmak nasip olmadı. Kendisiyle görüşmemiz oldu ve müspet geçti. Kendisi epeyce kıymetli ve âlâ bir hoca” diye konuştu.

“FİZİKSEL OLARAK UYGUN HİSSEDİYORUM”

Tolga Ciğerci açıklamalarına şöyleki devam etti: “Beşiktaş maçında takımda olmak istiyorum. Kendimi fizikî olarak âlâ hissediyorum lakin ekip antrenmanının da gerekli olduğunu düşünüyorum. Genel olarak ben bu biçimde durumlara fazlaca çabuk alışan bir oyuncuyum ve fazla dert çekeceğimi düşünmüyorum.”

DHA