TFF’nin Riva’daki binasına evvelki akşam saatlerinde gerçekleştirilen silahlı atak ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Perşembe günü Hasan Doğan Ulusal Gruplar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde idare konseyinin toplantı yaptığı saat 17.45 sularında Riva Tesisleri’nin yakınında bulunan Çayağzı Deresi kenarından binaya peş peşe ateş edilmişti. hadisede can kaybı yaşanmazken bölgeye epeyce sayıda polis grubu sevk edilmiş ve Olay Yeri İnceleme Takımları bölgede çalışma yapmıştı. Bir görgü şahidinin silah seslerinin konutunun yakınından geldiğini söylemesi kararı polis bahsedilen yerde 11 kovan buldu. Binaya da 5 mermi isabet ettiği belirlendi. Akabinde yüzen mesken sahibi Cüneyt U. ve arkadaşı Oğuzhan G. gözaltına alındı. Silahı kullanan Cüneyt U.’nun gdolayıldüğü hastanede olaydan 5 saat daha sonra yapılan alkol testinde 1.30 promil çıktığı açıklandı. Polisin olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerle ilişkisi olan 2 kişiyi daha gözaltına aldığı kaydedildi. Yetkililer soruşturmanın sürdüğünü ve 1 kişinin daha arandığını tabir etti.
“RASTGELE ATEŞ AÇTIM”
Alkollü olduğu tespit edilen ve olayda silahı kullanan Cüneyt U.’nun iki gündür kiraladığı yüzen konutta kaldığı açıklandı. Farklı kabahatlerden 18 başka sabıka kaydı bulunan Cüneyt U.’nun birinci sözünde, “Rastgele ateş açtım. TFF binası olduğunu bilmiyordum. Silahı da çabucak sonrasında sazlığa attım” dediği öğrenildi. Polis silahı ararken Cüneyt U. ile bir arada gözaltına alınan Oğuzhan G.’nin de 3 cürüm kaydı olduğu ortaya çıktı. (Sabah)
“RASTGELE ATEŞ AÇTIM”
Alkollü olduğu tespit edilen ve olayda silahı kullanan Cüneyt U.’nun iki gündür kiraladığı yüzen konutta kaldığı açıklandı. Farklı kabahatlerden 18 başka sabıka kaydı bulunan Cüneyt U.’nun birinci sözünde, “Rastgele ateş açtım. TFF binası olduğunu bilmiyordum. Silahı da çabucak sonrasında sazlığa attım” dediği öğrenildi. Polis silahı ararken Cüneyt U. ile bir arada gözaltına alınan Oğuzhan G.’nin de 3 cürüm kaydı olduğu ortaya çıktı. (Sabah)