Tekraren Boşanma Davası Açtığı Eşinden Boşanamayan Adam Bahtını Uydurma Savcı Kılığına Girerek Denedi

semaver

Global Mod
Global Mod
Ankara’da adliyeye uydurma savcı kılığında girmeye çalışan bir kişi polisler tarafınca fark edilerek yakalandı. Yakalanan kişi, 5 defa boşanma davası açtığı karısının kendisinden ayrılması için bu biçimde bir tekniğe başvurduğunu söylemiş oldu.

Sabah’tan Dilahan Dumanoğlu’nun haberine bakılırsa, Ankara Adliyesi’nde vazifeli polis memurları 19 Ocak’ta ferdî aracıyla adliye otoparkına girmek isteyen Hakan Murat S.’den kimlik istedi. Polis memurları, Hakan Murat S.’nin verdiği savcı kimliğini alarak arama yaptı.

Şüphelenen polisler isme ilişkin rastgele bir kayıt bulamazken, Hakan Murat S. aracıyla olay yerinden kaçtı. Emniyet ünitelerine haber verilmesi üzerine ‘resmi dokümanda sahtecilik’ kabahatinden aranan Hakan Murat S. bir süre daha sonra yakalandı.

5 defa boşanma davası açıtı

Hakan Murat S. tabirinde, eşi Ö.A. ile 31 Aralık 2020’de evlendiklerini lakin bir süre daha sonra ortalarında uyuşmazlık başladığını belirterek, ‘2021’in Şubat ayında boşanma davası açtım. Ancak devam eden süreçte barıştık. Sorunlar pek farklı tarihlerde 4 defa daha boşanma davası açtım ve her keresinde kendisi ile bir daha barışarak davayı geri çektim. Aramızdaki geçimsizlik devam edince aklıma, düzmece kimlikle yakalanarak hakkımda süreç yapılması ve bunu da Ö.’nün öğrenmesi ile benden ayrılacağı, bu türlü bağlantımızın biteceği fikri geldi’ argümanında bulundu.

Hakan Murat S. düzmece savcı kimliğini ise 200 liraya çıkardığını söylemiş oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.