Tarım ve Orman Bakanlığı’na kontratlı işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alıma yönelik tercih kılavuzu 16 Aralık Cuma günü yayınlandı. Bakanlık duyurusuna bakılırsa alınan işe alınan şahıslar taşra teşkilatında farklı nazaranvlerde istihdam edilecekler. Pekala Tarım ve Orman Bakanlığı iş ilanına nasıl müracaat yapılır? Müracaat tarihleri ne vakit? İşte tüm ayrıntılar.
Tarım ve Orman Bakanlığı’na 1200 kontratlı işçi alımı yapılacak. Alınan şahıslar farklı alanlarda istihdam edilecekler.
Yapılan açıklamaya göre daha evvelki atamalarda farklı sebeplerden ötürü oluşan boş konumlara yeni işçi alımı yapılacak. Bu ilana müracaatlar 16-20 Aralık tarihleri içinde alınacak. Müracaatlar ise ÖSYM AİS ekranından alınacak.
Tarım ve Orman Bakanlığı ilanına nasıl müracaat yapılır?
İlanla ilgilenen şahıslar ÖSYM AİS üzerinden müracaatta bulunabilecek. Adaylar, ÖSYM AİS sistemine T.C Kimlik No ve şifreleri giriş yaparak basitçe müracaat yapabilirler.
Yerleştirme süreçlerinde ortaöğretim ve ön lisans mezunları için farklı puan tipleri dikkate alınacak. Ortaöğretim mezunları KPSSP94, ön lisans mezunları ise KPSSP93 puanı kıymetli olacak.
Adayların ilgili ilana başvurması için imtihanlardan en az 50 puan almış olması gerekiyor.
Başvuracak adaylar buradan başvuru ekranına ulaşabilir.
Hangi alanlarda alım olacak?
1200 işçi farklı alanlarda istihdam edilecek. Buna göre:
Başvuru fiyatı ne kadar?
Başvurda bulunacak adaylardan 30 TL fiyat alınacak.
Başvuru yapacak bireyler ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilir.
Tarım ve Orman Bakanlığı’na 1200 kontratlı işçi alımı yapılacak. Alınan şahıslar farklı alanlarda istihdam edilecekler.
Yapılan açıklamaya göre daha evvelki atamalarda farklı sebeplerden ötürü oluşan boş konumlara yeni işçi alımı yapılacak. Bu ilana müracaatlar 16-20 Aralık tarihleri içinde alınacak. Müracaatlar ise ÖSYM AİS ekranından alınacak.
Tarım ve Orman Bakanlığı ilanına nasıl müracaat yapılır?
İlanla ilgilenen şahıslar ÖSYM AİS üzerinden müracaatta bulunabilecek. Adaylar, ÖSYM AİS sistemine T.C Kimlik No ve şifreleri giriş yaparak basitçe müracaat yapabilirler.
Yerleştirme süreçlerinde ortaöğretim ve ön lisans mezunları için farklı puan tipleri dikkate alınacak. Ortaöğretim mezunları KPSSP94, ön lisans mezunları ise KPSSP93 puanı kıymetli olacak.
Adayların ilgili ilana başvurması için imtihanlardan en az 50 puan almış olması gerekiyor.
Başvuracak adaylar buradan başvuru ekranına ulaşabilir.
Hangi alanlarda alım olacak?
1200 işçi farklı alanlarda istihdam edilecek. Buna göre:
harita mühendisi
gıda mühendisi
avukat
su eserleri mühendisi
ziraat mühendisi
balıkçılık teknolojisi mühendisi
veteriner hekim
kimyager
orman koruma memuru
şoför
ziraat teknisyeni
sağlık teknikeri
büro personeli
koruma ve güvenlik bakılırsavlisi
temizlik bakılırsavlisi
Başvuru fiyatı ne kadar?
Başvurda bulunacak adaylardan 30 TL fiyat alınacak.
Başvuru yapacak bireyler ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilir.