Takıma alınmayan Yunus Akgün’den flaş atak

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Lig ‘de son olarak Başakşehir’i 7-0 mağlup eden Galatasaray ‘da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adana Demirspor’da gösterdiği performansla Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran Yunus Akgün, Galatasaray’a büyük umutlarla geri dönmüş fakat oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratmıştı. İşte ayrıntılar…

Okan Buruk’tan Başakşehir maçı öncesi Yunus Akgün açıklaması

Galatasaray’ın teknik yöneticisi Okan Buruk, Başakşehir maçı öncesi takımda yer almayan Yunus Akgün hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Okan Buruk, “Bunu daima lisana getiriyorum. Çok geniş bir takımımız var. Biroldukça oyuncuyu kimi vakit takıma alamıyoruz. kimi vakit idman maçında bile oyuncularımızı kıymetlendiremiyoruz. olağan olarak burada değişimler oluyor. Geçen hafta Seferovic yoktu takımda, bu hafta o takımda ve Yunus yok. İlerleyen haftalarda takım değişimi olabilir. Maça nazaran, oyuna bakılırsa, performansa nazaran, o andaki forma bakılırsa… Yunus bizim ehemmiyet, bedel verdiğimiz oyunculardan biri. Bu ortanın da ona güzel geleceğini düşünüyorum. Onu Dünya Kupası daha sonrasına en düzgün biçimde hazırlayacağız. Yunus, döneme nasıl başladıysa bir daha tıpkı biçimde bizimle başlayacak. olağan olarak beklentimiz daha âlâ bir Yunus. Yunus’a güveniyoruz, ona olan inancımız devam ediyor. Dünya Kupası’ndan daha sonra da Yunus’un fazlaca daha kuvvetli biçimde formayı almak ismine uğraşlar sarf edeceğini düşünüyorum” formunda yanıtladı.

Takımdan ayrılacağı sav edildi

Türkiye Kupası’nda Ofspor ile oynanan maça birinci 11’de çıkan Yunus Akgün disiplinden uzak ve reaksiyon çeken haller sergilemişti. Beklenen ve istenen performansı da bir türlü ortaya koyamayan genç futbolcu Başakşehir maçının takımına alınmadı. Fransa Ligue 1 grubu Reims ile bir öbür Fransız kulübün ilgilendiği Yunus Akgün orta transfer periyodunda Galatasaray’dan ayrılma ihtimali giderek artıyor. Yaz periyodunda gelen teklifleri kabul etmeyen Galatasaray, Yunus için devre içinde 6 milyon euro ve üzerinde gelecek teklifleri değerlendireceği argüman edildi.

Yunus Akgün’den flaş hamle

Geçtiğimiz dönem kiralık olarak oynadığı Adana Demirspor’da fırtına üzere esen Yunus Akgün, Galatasaray’da beklenen performansı veremedi. Taraftarların tenkit oklarını üzerinde toplayan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, son olarak ise kesik yedi. Teknik yönetici Okan Buruk tarafınca Başakşehir maçı takımına alınmayan Yunus, formasını geri kazanmak için gaza bastı.

Tatile çıkmadı

Sabah’ın haber bakılırsa; genç futbolcu, kadroya verilen 12 günlük müsaadeye karşın tatile çıkmadı. Pazar sabahı soluğu Belgrad Ormanı’nda alan Yunus, dün de ferdi antrenörü nezaretinde 7 km koşarak güç depoladı.

Yönetim de vazgeçmedi

Buruk’un iletisini anlayan ve Dünya Kupası içinde yine hocasının gözüne girmeye çalışacak genç oyuncudan idare de vazgeçmedi. 900 bin TL ile A Kadro’nun en az kazanan ismi olan Yunus’un kontratına düzgünleştirme yapılacak. Görüşmelerde son etaba gelindi.