Stefano Denswil: Gittiğimiz her yerde beşerler Trabzon’dan nefret ediyor

semaver

Global Mod
Global Mod
Üstün Lig ‘in 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 birliktee kalarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ‘da Stefano Denswil, Hollanda basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Taraftarların maç bitmeden alana girmeleri hakkında Denswil, “Taraftarlar alana yarım dakika erken girdi. Bunun niye olduğunu bilmiyorum. her neyse ki hakem ve rakip itiraz etmedi ve saha tekrar boşaldığında maç bitebildi. Maç nitekim bitmiş oldukten daha sonra saha kısa müddette bir daha doldu.” dedi.

“Sakatlığı unutuyorsun”

Sakatlığı niçiniyle Antalyaspor maçında oyundan çıkan savunma oyuncusu, son düdükle birlikte büyük bir sevinç yaşaması ile ilgili olarak, “Kutlamalar için bu biçimde bir sakatlığı unutuyorsun” kelamlarını kullandı.

“İşler biraz denetimden çıktı”

Kutlamalarda işlerin biraz denetimden çıktığını da belirten savunma oyuncusu, “Bir taraftar formamı aldı. oburu ise şortumu istedi. Neredeyse bir arbedeye dönüşüyordu. Anlıyorum, zira 38 yıldan daha sonra hayli uzun vakittir bunun hayalini kuruyorlardı. Lakin işler biraz denetimden çıktı” sözlerini kullandı.

“Bize her yer Trabzon”

Yırtharicinden biroldukça tebrik iletisi aldığını da belirten Denswil, “Amerika’dan bile bildiriler aldım. Ayrıyeten Fransa’dan ve Hollanda’dan birfazlaca ileti geldi. Lahey ve Rotterdam’daki kutlama imgelerini gördüm, bu Türkiye’deki ‘Bize her yer Trabzon’ telaffuzundan geliyor.” açıklamasını yaptı.

“Gittiğimiz her yerde beşerler Trabzon’dan nefret ediyor”

Trabzonspor’u Türkiye’nin Napoli olarak nitelendiren 28 yaşındaki futbolcu, “Gittiğimiz her yerde beşerler Trabzon’dan nefret ediyor. Aslında Türkiye’nin Napoli’siyiz. Bu onu artık daha da güzelleştiriyor. Bu nefret bize yalnızca kazanmamız için daha fazla motivasyon verdi.” dedi.

Stefano Denswil dönem başında İtalya’nın Bologna grubundan Trabzonspor’a kiralık olarak transfer olmuştu.