Son dakika: Erdoğan’dan ağırlaştırılmış müebbet cezası alan Kavala açıklaması: Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu, Gezi’yi finanse etti

Professional

New member
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da STK temsilcileri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu biçimde: Siz kadim gönül dostlarımla bir ortaya gelmekten memnuniyet duyuyorum. Geçtiğimiz hafta teröristler tarafınca hücuma uğrayan kuruluşumuzun nezdinde tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Bizleri hizmet etmekten alıkoymayacak. Ulusal İrade Platformunda güç birliği yapan platformalarımız kaygıyı korkutmaya devam edecektir. Vefanız, dostluğunuz ve azminiz için her birinize farklı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Millete ve ümmete ziyan verecek ihanet düzeyine gelmedikçe kimsenin yanlışının peşinden gitmedik. Hakikate yönelen herkese bu davanın kapıları açıktır, açık kalacaktır. Rabbimiz her şeyin en doğrusunu en güzelini takdir eder. Ülkemizin önünde 3 Kasım seçimleri ile yeni kapılar açıldı. Geçtiğimiz 20 yılda iktisatta her yıl ülkemizi ortalama yüzde 5 büyüterek, ihracatta rekorlar kırarar tarihi bir muvaffakiyete imza attık. Sıhhatte ülkemizi hastanelerde borcunda rehin alınan hastaların olduğu bir ayıptan kurtardık. Türkiye’yi kendi İHA’sını, SİHA’sını üreten kuvvetli bir ülke haline getirdik. Hukukta adaleti itimadı bir daha teshis ettik.

OSMAN KAVALA YANSISI: KARAR KİMİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ

Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu ve bu adam Seyahat olaylarının perde gerisi koordinatörüydü. Finanse edendi. Yargımız sonucunı verdi ve bu karar kimi şahısları rahatsız etti. Kusura bakmasınlar lakin bu ülkede hukuk var, yargı var. Biroldukca yerden arayanlar var. Yurtharicinde bize kimi telkinlerde bulunanlar oldu. Biz de dedik ki ‘Kusura bakmayın bizim ülkemiz bir hukuk devletidir.’ PKK paçavralarıyla sokaklarınızda uzunluk gösteriyor. Onlara bir şey demiyorsunuz. AİHM dedi ki üst derece mahkeme sonucunı vermedikçe adım atamayız dedi. Artık buyrun karar verildi.

Kızlarımızın başörtüsü ile okullara giremediği devirden, tüm güvenlik güçlerimizin onları teminat aldığı bir periyoda girdi. Ulaşımda ülkemizin dört bir yanını yollar tüneller havalimanları ile donattık. Sporda ülkemizi en ücra köşelere kadar çağdaş tesislerle ile donattık.

“20 YILDA MARUZ KALDIĞIMIZ HİÇBİR SALDIRIYI UNUTMUYORUZ”

Benim vatandaşlarımızın tüm dükkanlarını yakıp yıktılar. Onlar mı özgürlükçü. Seyahatçiler bunu etraf ismine yaptı. Bu nasıl çevrecilik? Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. 12 tane ağacın bir yerden bir diğer yere nakli için dediler ki ‘bunlar ağaç söküyor’ Bunların ömrünü palavra. Türkiye’yi kaosa sürüklemeye çalıştılar. 17 25 Aralık’ta seçilmiş hükümeti alaşağı etmeye çalıştılar. Milletin iradesini ruhunu emperyalistlere satmış alçaklara çiğnetmedik. Bedel ödedik, zahmet çektik, siyasi şiddete maruz kaldık ama milletimizin bize sandıkta verdiği kutlu emanete sahip çıktı. Hukuktan bir an olsun ayrılmadık.

Millet iradesini sokakla korkutmaya çalışanla ya sandıkta ya da yargı önünde hesaplaştık. Cetlerimiz kurt kışı geçirir fakat yediği ayazı unutmaz diyor. Biz de son 20 yıldır maruz kaldığımız hiç bir saldırıyı unutmadık, yıllar geçse de hiç bir vakit unutmayacağız. Bu vatanı ne teröritlere ne de onların destekçilerine bırakmayacağız.

PENÇE KİLİT OPERASYONU

Kuzey Irak’ta şu anda yapmış olduğumuz harekatta 5 şehidimiz oldu lakin 60 civarında teröristi etkisiz hale getirdik, öldürdük. Nerede terörist var ise benim komandom oraya girecek. Artık bunda taviz yok.

Millet ismine karar veren bağımsız ve tarafsız mahkemelerimizin darbecileri hak ettikleri cezalara çarptırmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yargımız Seyahat olayları ile ilgili kararla hukuk ve adalet dersi vermiştir. Yargımız santajlara boyun eğmeyerek bağımsızlığını ispat etmiştir. Düne kadar yargı bağımsızlığından bahsedenlerin çabucak hal değiştirenlerin yargıçlarımızı amaç alması ikiyüzlülüktür.