Professional
New member
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu biçimde; Toplumda her işin başı güvenliktir, huzurdur. Toplumun can ve mal güvenliğine yönelik her türlü tehditle gayret etmek devletin asli vazifesidir.Şimdiden Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıldönümü de tebrik ediyorum. Geniş bir alanda kahramanca çaba eden cesaretli jandarmalarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Kıyılarımızı emanet ettiğimiz Kıyı Güvenlik Komutanlığı’mızın tüm işçisini tebrik ediyorum. Terör örgütlerini sonlarımızın ortasında bitirme noktasına getirdik. Teröristleri gizlendikleri inlerinde buluyor, başlarını eziyoruz. Artık terör örgütlerinin saldırmasını beklemiyor, onları inlerinde vuruyoruz. Ülkemizin güvenlik konusundaki başarısı yalnızca terörle uğraştan ibaret değildir. Son periyotta asayişten, uyuşturucuyla çabaya, kıyılarımızın güvenliğine kadar geniş bir alanda tarihimizin en kıymetli muvaffakiyetlerini elde ettik.
Vakit zaman polislerimizin üzerine gelindiğini, haksız ithamlarla zan altında bırakıldıklarını görüyoruz. Sizler bunların hiç birine aldırmayın. Büyük ve kuvvetli Türkiye’yi daima bir arada inşa edeceğiz. Yalnızca ve yalnızca görevinize odaklanın.
Vakit zaman polislerimizin üzerine gelindiğini, haksız ithamlarla zan altında bırakıldıklarını görüyoruz. Sizler bunların hiç birine aldırmayın. Büyük ve kuvvetli Türkiye’yi daima bir arada inşa edeceğiz. Yalnızca ve yalnızca görevinize odaklanın.